מחפשת מאמן/נת

סופריקה

New member
מחפשת מאמן/נת

שמי שרון. בחורה 28. מעניינת לבנות לעצמי דרך חדשה וברורה לחיים ...מה לעשות עוד מעט 30! תקועה בחיים אישיים ומקצועיים. איננה יודעת להגדיר לעצמי בחסרונותיי ויתרונותיי בפנים. מחפשת מורה מבוכים אמיתי וטוב, שביחד נעשה את העבודה הקשה הזו.

nsivan00

New member
אינדקס מאמנים

הי ראיתי אינדקס מאנים באתר של קאוצינג אינטראקטיב... אהבה ניב

nsivan00

New member
מקווה שלא יורידו את זה

כי אולי זה מסר פרסומי, אומנם לא שלי! http://coaching.coachinginteractive.co.il/index/search.asp בהצלחה אהבה ניב

לא קיים5

New member
אימון באמצעות גרפולוגיה.

שילוב בין אימון לבין גרפולוגיה עשוי לתת לך מענה אודות יתרונותיך, כישוריך ונושאים חבויים שקיימים בך ואולי נתת עליהם את הדעת ואולי לא. כמו כן, באמצעות הגרפולוגיה תוכלי למקד את הדברים איתם קשה לך להתמודד. האימון האישי יעזור לך להתמקד במטרות אותן תציבי לעצמך וכן לפתור קשיים עליהם תרצי לעבוד בעזרת ליווי אישי. בהצלחה.

tlingit

New member
../images/Emo128.gif לשמור על הכלל אבל לא על רוחו

את ההסברים לכלל שבפורום הזה חל איסור פרסום עצמי כתבתי גם במסר פרטי מפורט ששלחתי לך, בעקבות מחיקת הודעה פרסומית קודמת שכתבת, וכתבתי אותם גם בהודעה הכללית (שמיועדת לעוד כותבים חדשים בפורום) כאן בשרשור. אפשר גם לקרא אותם בתוך כללי הפורום. הודעתך זו נראית לי כנסיון "ללכת עם ולהיראות בלי", כלומר לשמור על הכלל אבל לא לכבד את רוחו ומטרתו. האם את רואה זאת כהתנהלות הוגנת כלפי שאר חברי הפורום?

לא קיים5

New member
תגובה

אשמח ללמוד איך וכיצד לדבר על נושא בו אני מאמינה, אשר קשור באופן ישיר לעיסוקי המקצועי. אין כאן שום כוונה לפגוע או לגרום נזק לשאר הקולגות.

tlingit

New member
../images/Emo27.gif המטרות והערכים כמדריכים

לדעתי הדרך היא, ממש כמו באימון, לזכור את המטרות והערכים הנמצאים בבסיסה של העשיה ולכוון את הדברים לפיהם כלומר, אם אחת ממטרות הפורום היא לשמש מקום לדיונים בין אנשי מקצוע האימון האישי, דרך אפשרית אחת היא להוסיף לדיונים את נקודת המבט המיוחדת והשונה שתורמת לך ההתמחות המקצועית שלך. בכך כולנו תורמים ומתעשרים מהאינטראקציה הייחודית שמאפשר הפורום הזה שכותבים בו מאמנים מאסכולות רבות ושונות ומתחומי אימון אישי מגוונים.

למעלה