מחפשת מאמנת אישית

junior

New member
מחפשת מאמנת אישית

והכוונה לא למאמנת כושר...
יש לי חבר טוב שנמצא בדיכאון כבר הרבה זמן. באופן כללי ומבלי להיכנס לפרטים הסיבה לזה היא שקשה לו עם בנות. פשוט לא הולך לו. בשנתיים האחרונות הוא היה כבר בעשרות ואולי מאות דייטים ושום דבר לא יצא מזה. אפילו לא דייט שני.
העניין הוא שיש לו הרבה מה להציע - הוא נראה טוב מאד, חכם, מצחיק, טוב לב, רגיש ומצליח בעבודה. הוא טוען שבנות פשוט לא רוצות אותו ואני חושבת שהוא פשוט לא יודע לשווק את עצמו. לפני 5 שנים היתה לו חברה כמה חודשים - בחורה חכמה ויפהפיה אבל זה נגמר (יש לציין שביוזמתו) ומאז כלום. כל דייט כזה גורם לו למפח נפש ושובר אותו לרסיסים. בחודש האחרון הוא ממש התנתק מהחברים והמשפחה שלו והודיע שהוא יוצא לחל"ת לשלושה חודשים מהעבודה ואין לו שום תוכניות לתקופה הזאת. אני פוחדת שהוא פשוט לא יצא מהבית
. הוא נמצא בטיפול פסיכולוגי כבר חצי שנה שלא עוזר לו בכלל ולדעתי הוא צריך עזרה מעשית בשיווק עצמי ולכן חשבתי על מאמנת אישית. אשמח לשמוע המלצות והארות

junior

New member
מאזור תל אביב

והמרכז. לפי מה שהבנתי את מטפלת אלטרנטיבית, האם את מאמנת אישית? אני תמיד מתפעלת ממה שאת כותבת

אמאאור

New member
אני מהאיזור (ר"ג)

אני לא עושה אימון אישי, אלא את שיטת גרינברג. זה דומה, במובנים מסוימים, אבל גם שונה.

junior

New member
שלחתי לך את מספר הטלפון שלי במסר

אשמח לדבר איתך (אני מניחה שמחר, היום כבר נגמר)

galiaS

New member
ממה שאת מתארת משתמע שכדאי לו

להחליף פסיכולוגית כי ברור שהיא לא עוזרת לו. נשמע שהבעיות ה"שווקיות" שלו הן סימפטום של בעיות הרבה יותר גדולות. אם הוא הגיע למצב שהוא עוזב את העבודה כדי להתבודד, הוא זקוק לעזרה ומהר (ולא ליועצת תדמית, נו באמת...אחרי שהוא יפתור את כל הבעיות שלו מאמנת אישית יכולה לעזור לו לבחור חולצה מתאימה).

junior

New member
איזו עזרה?

הוא לא מוכן לשום "שיחות נפש" ונמאס לו שכולם "מרחמים עליו". אנחנו מנסים לעזור והפסיכולוגית הזו נבחרה אחרי המלצות ובכל זאת זה לא עובד. לדעתי אין סיכוי שהוא יסכים להחליף אותה אלא פשוט יפסיק את הטיפול. וכן, ברור לי שהוא צריך עזרה ומהר והבעיות הן עמוקות, אבל שיחות תיאורטיות לא יעזרו פה. הוא צריך תכלס. אימון אישי זו לא יועצת תדמית (ודרך אגב הוא יכול בעצמו לייעץ לכולם איך להתלבש)

galiaS

New member
תכלס נשמע לי יותר כמו כדורים

אני מצטערת, כנראה אני לא הבן אדם המתאים לתת עצות בנושא. נשמע (לי, ואני באמת לא מבינה כלום) שהוא סובל מחרדות ואולי כדאי לו להפגש עם פסיכיאטר שהוא גם פסיכולוג (אם את רוצה פרטים תשלחי לי מסר ואני אנסה להשיג לך פרטים של מישהו כזה).

junior

New member
תודה נטע

אני גם חושבת שצריך לטפל בדיכאון - שזה הסימפטום - ע"י כדורים ובמקביל לפתור את שורש הבעיה. אני כל כך עצובה, פוחדת ומתוסכלת
חייבת להציל אותו

Rplus1

New member
מנצל"שת מחפשת מטפלת

הייתי בכיוון של יעוץ לגבי תעסוקה וקריירה אבל אז חשבתי אולי כבר לנצל את ההזדמנות לטיפול פסיכולוגי מעמיק יותר (משהו שאולי יעזור לי לא לשחזר את סגנון ההורות של הוריי). מחפשת מטפלת חכמה רגישה וקורקטית באזור המרכז. אפשר כמובן במסרים. תודה

אמאאור

New member
יש לי מישהי בשבילך

בואי נעבור למסרים. תכתבי לי מאיזה איזור של ת"א, הם מרכז זה בסדר?

mummy

New member
יש לי מישהי מאד חכמה ורגישה.

תסבירי לי למה התכוונת בקורקטית ואם זה יתאים אז אשמח לתת לך את הפרטים

babi12

New member
שלחתי לך במסר טלפון של מאמנת

אם עוד מישהי צריכה - אשמח לשלוח .

kashke

New member
היי, ../images/Emo13.gif קיבלתי הזמנה לשרשור הזה

אני מאמנת אישית וגם מורה לפלדנקרייז. עוד פרטים במסר.

junior

New member
תודה לכל שולחות המסרים../images/Emo140.gif

מחזיקה אצבעות שמשהו ישתנה.

ממה שאני יודעת

המטרה של זה היא אימון לכל דבר. יש מאמנים אישיים בתחום העסקי למשל ואז הם מאמנים מנהלים למו"מ, קבלת החלטות וכו', יש מאמנים בתחום המיני (סרוגייט) ויש מאמנים בתחום האישי, כשהמטרה היא תכלס. לא תאוריות, לא לחזור לילדות ולא להגיע לתובנות על החיים אלא פשוט לפתור מכשולים בעזרת אימון. המאמנים הללו לומדים את המקצוע ומתמחים בו. אשמח גם אני לשמוע ממאמנים כאלו קצת יותר פירוט כיצד האימון מתקיים והיכן מתמחים בזה (מקווה שלא רשמתי שטויות
)

מירה ח.

New member
מה זאת מאמנת אישית

תמר הגדירה נכון מאד. מאמנת אישית היא מומחית בתחום של הדרכת אנשים להציב מטרות (בכל תחום בחיים, ולכן יש מיגוון רחב של עיסוקים מהם אנשים מגיעים לאימון אישי), לתכנון גישות אסטרטגיות וטקטיות, ולהוציא מן הכוח אל הפועל את מטרותיהם. אתן לך דוגמה: אישה שחולמת רוב חייה להיות עצמאית, אבל פוחדת לעזוב מקום עבודה עם ביטחון תעסוקתי מגיעה אל מאמנת אישית ומבקשת עזרה כדי "לצאת לחופשי". המאמנת תבדוק איתה את תפיסת העולם שלה (לגבי כל תחום בחייה) ותסייע לה לנסח את החזון שלה לגבי חייה, להגדיר מהי איכות חיים והצלחה עבורה, ואיזה מטרות היא רוצה להציב לעצמה לשנים הבאות. ביחד הן יוצאות למסע שבו המאמנת והמאומנת עובדות בצוות על המטרות שהציגה המאומנת לעצמה. המאמנת תציב לה משימות לטווח ארוך, בינוני וקצר (לפעמים המאומנת היא זו שבוחרת את המשימות) ותלמד אותה (לפעמים בסיוע הרבה מידע, או בדרכים אחרות) מיומנויות הנחוצות כדי לבצע את הפעולות שעליה לבצע כדי להיות עצמאית בתחום שבחרה. לעיתים נאלצת המאמנת להציב גבולות או לעשות בוחן מציאות עבור המאומנת, ולעזור לה להבין מתי המטרות או השאיפות שלה הן ריאליות (ומבחינתי "השמים הם הגבול") או מתי היא חיה באשליות, וכדאי לה לרדת מהעננים. בדר"כ מאמנים מאמינים שאנשים מסוגלים לבצע כל דבר שהם יכולים לחלום עליו, ותפקידם הוא לעזור להם להגיע לירח, אם זה רצונם. העבודה המרכזית באימון, כפי שהדגישה תמר, היא חשיפת המחסומים ולמידת דרכים לעקוף אותם כדי להגיע למטרות. באימון יש לעבוד עם דדליין ברור (אני נוהגת להציע פגישות שבועיות ל- 3 חודשים בלבד. לעיתים זקוקים ליותר - לדעתי עד 6 חודשים בלבד. לגבי ההתמחות - אנשים מגיעים לאימון אישי מכל מיני מסלולים שונים. יש קורסים מיוחדים בהם לומדים אימון אישי, ויש יועצים אירגוניים, פסיכולוגים או מומחים אחרים להתנהגות שמשלבים את האימון בתוך עבודתם. הנה עוד פרטים על אימון אישי:

Tammy52

New member
התיאור של מה שקורה עם החבר

מאוד דומה למה שקורה עם חברה שלי אן לי מאמנים וגם לא אנשים לשדך ולכן שולחת

למעלה