רחל5 היא המומחית הכי גדולה פה בנושאמחפשת מאמר או מידע אל פגמים בזרע
אשמח אם תוכלו להפנות אותי אל לינק או חומר כתוב מתאים.
תודה. רחל 5, אשמח אם תשלחי לי מסררחל5 היא המומחית הכי גדולה פה בנושא
אז אולי כשהיא תכנס היא תוכל לעזור...
לרחל 5 המומחיתרחל5 היא המומחית הכי גדולה פה בנושא
אז אולי כשהיא תכנס היא תוכל לעזור...
הלכתי לקרוא להלרחל 5 המומחית
אשמח גם אני לקבל כל אינפורמציה שתוכלי לתרום. בתודה מראש.
מומחית עשו ממנילרחל 5 המומחית
אשמח גם אני לקבל כל אינפורמציה שתוכלי לתרום. בתודה מראש.
רחל, מקווה שלא סיבכתי אותךמומחית עשו ממני
כמו שנועם כתבה - תשאלו ספציפית, כי מורפולוגיה זו הגדרה רחבה, ורק כדי לסבר את העין, הנה תמונה. אני ממש לא מומחית. במקרה בבדיקת הזרע האחרונה של בעלי, שהיתה לפני שנתיים וחצי, המורפולוגיה התקינה היתה 1%, כלומר 99% לא תקינים. זו היתה בדיקת הזרע האחרונה בינתיים, כי שלושה חודשים אחריה נכנסתי להריון ספונטאני (מאוד נדיר! אבל קורה...) לעניין ה- 83% לא תקינים - בלי פאניקה! כמו שכתבה נועם בפורום פוריות, זו תוצאה נפלאה אם הבדיקה נעשתה על פי הקריטריון המחמיר של קרוגר. יש לכם 17% תקינים, והקריטריון דורש רק 14% תקינים כדי להכריז על הזרע כפורה. לעומת זאת, אם הבדיקה נעשתה על פי קריטריון קצת יותר מקל, שנקבע על ידי אירגון הבריאות העולמי (WHO), הרי שהציפיה היא ל- 30% תקינים לפחות, כך שהמצב בינוני, אבל ממש לא גרוע! אז באיזו שיטה נעשתה הבדיקה? בברכת "גילו גיל גיל גיל, עוד יבואו זרעונים", (וי! אולי אהפוך את זה לחתימה שלי?) - רחל -
סיבכת? מה פתאום!רחל, מקווה שלא סיבכתי אותך
פשוט אני חושבת שאת חקרת את הנושא יותר לעומק מכולנו בסירה הזאת ויש לך את הכי הרבה ידע... מצטערת אם סיבכתי אותך בעניין...
סליחה אם פגעתי באיזושהיא צורהמומחית עשו ממני
כמו שנועם כתבה - תשאלו ספציפית, כי מורפולוגיה זו הגדרה רחבה, ורק כדי לסבר את העין, הנה תמונה. אני ממש לא מומחית. במקרה בבדיקת הזרע האחרונה של בעלי, שהיתה לפני שנתיים וחצי, המורפולוגיה התקינה היתה 1%, כלומר 99% לא תקינים. זו היתה בדיקת הזרע האחרונה בינתיים, כי שלושה חודשים אחריה נכנסתי להריון ספונטאני (מאוד נדיר! אבל קורה...) לעניין ה- 83% לא תקינים - בלי פאניקה! כמו שכתבה נועם בפורום פוריות, זו תוצאה נפלאה אם הבדיקה נעשתה על פי הקריטריון המחמיר של קרוגר. יש לכם 17% תקינים, והקריטריון דורש רק 14% תקינים כדי להכריז על הזרע כפורה. לעומת זאת, אם הבדיקה נעשתה על פי קריטריון קצת יותר מקל, שנקבע על ידי אירגון הבריאות העולמי (WHO), הרי שהציפיה היא ל- 30% תקינים לפחות, כך שהמצב בינוני, אבל ממש לא גרוע! אז באיזו שיטה נעשתה הבדיקה? בברכת "גילו גיל גיל גיל, עוד יבואו זרעונים", (וי! אולי אהפוך את זה לחתימה שלי?) - רחל -
אין צורך להתנצל. לא פגעת בשום צורה.סליחה אם פגעתי באיזושהיא צורה
רציתי לשאול האם יש לך נסיון עם השיטה של ברטוב מבר אילן? למישהוא יש? יש כאן הצלחות בעזרתו? אודה על כל תשובה.
רוצה להעמיד דברים על דיוקםאין צורך להתנצל. לא פגעת בשום צורה.
השיטה של ברטוב הוצעה לנו לפני שנתיים וחצי בערך. היינו אז לפני הפריה ראשונה, ולאור בעית המורפולוגיה החמורה, דר´ ברקוביץ´ הציע להתחיל עם השיטה כבר בהפריה ראשונה. השיטה הוכחה כטובה, לדברי ברטוב, עבור זוגות שעברו כבר מספר טיפולים ללא הצלחה, או כאשר היו הפלות, שחושדים שנובעות מאיכות ירודה של הזרע. לפעמים מציעים אותה גם בטיפול ראשון כאשר המורפולוגיה גרועה במיוחד, בטענה שאין סיבה לסבול אם אפשר לגמור עם זה בטיפול אחד. כאמור, הריתי ספונטאנית לפני הטיפול הראשון וברטוב יחכה לסיבוב הבא, אם בכלל... אני זוכרת כמה מפורום פוריות שניסו את השיטה. אבל אני זוכרת רק אחת שזה הצליח אצלם. (בטח יש יותר, רק שאני לא זוכרת. בכל אופן - נשאיר לה את הכבוד לספר...)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.