מוקפץ פשוט
פלפלים חתוכים, גזר חתוך דק, פטריות, כרוב קצוץ, בצל, ברוקולי, ושאר ירקות לפי הטעם. קוביות טופו. אני אוהב להוסיף גם אגוזי קשיו קלויים או שקדים קלויים. (לעצלנים, יש שקית ירקות קפואים להקפצה) מקפיצים את הירקות והטופו במחבת עם מעט שמן, התחילי את ההקפצה עם ירקות שמתבשלים לאט יחסית (בצל, ברוקולי, פלפל) וסיימי בירקות מהירים (כרובית). לרוטב בסיסי ערבבי קצת שמן, רוטב סויה, דבש או סילאן, ג'ינג'ר ושום קצוצים. כשהירקות כמעט מוכנים הוסיפי את הרוטב והשאירי על האש עוד מספר דקות, הוסיפי למחבת נודלס או אורז לבן, ערבבי ויש לך ארוחה.