מחפשת מדריכים להחלפות ספינינג

מחפשת מדריכים להחלפות ספינינג

מי שמעוניין לעשות החלפות באיזור כפר סבא, מוזמן לשלוח אליי מסר עם מספר טלפון. תודה רבה! ליאת

קרן22222

New member
יקירתי

מה זה פה? זה לא פורום שנועד לפרסום של מודעות דרושים דרושות. אין לך דרך אחרת לחפש מדריכים? זה מציק! אם נשמע על מישהו שרוצה לעשות החלפה- נודיע לך. נו, אייך ההרגשה? נכון שמיותר/ לא במקום/ קטנונני / ודבילי? כך אני הרגשתי כשקראתי את התגובה שלך להודעה שלי. הפורום הזה אינו רק שלי או רק שלך. כל אחד יכול לפרסם מה שבא לו וכמה פעמים שבה לו. אם עוד שבועיים לא תמצאי מחליף וממש תזדקקי לו וההודעה שלך תעבור הלאה ולא תבלוט- לא תחשבי לפרסם את עצמך שוב? אני לא רואה בזה פסול, ההפך, זה לגיטימי, למה לו, בכייף שיהיה לך, אני אפרגן לך והלוואי ותמצאי מחליפים (שלא תביני אותי לא נכון, אני לא מאחלת לך רע, ההפך) אני רק רוצה שתביני שהערה שלך היתה לא במקום כי כל עוד אני לא באמת "מציקה" אז זכותי לפרסם מה שבא לי וכמה פעמים שבה לי- בשביל זה נועד הפורום הזה.

ענק ../images/Emo6.gif ....אני קצת בהלם

מהתגובה התוקפנית שלך... לא התכוונתי לפגוע בך שרשמתי לך את התגובה שלי, אם נפגעת, סליחה. אני לא כל כך מבינה על מה המתקפה. נתפסת למילה "מציקה" במקום לקחת את העיקר מההודעה שלי שאת פשוט מבזבזת אנרגיה במקום הלא נכון. אבל סבבה, אם זה מה שמרגיע אותך, לכי על זה.

למעלה