מחפשת מה לעשות עם פטריות

אתי@

New member
מחפשת מה לעשות עם פטריות

שמפיניון קטנות (אלה שנשארו בחבילה אחרי שמילאתי את הגדולות
). חשבתי של סלט פטריות כלשהו, לא מסובך מידי ולא חלבי. יש רעיונות
תודה מראש
אתי
 

אתי@

New member
אופס ../images/Emo9.gif לא הפורום המתאים

מקווה שליאת תמחוק
עכשיו כולם יודעים שאני מבשלת ארוחה לשבת...
 

maal

New member
אתי אמנם זה לא הפורום

המתאים לתשובה אבל אני שולחת לך במסר מתכון של פטריות...
 

mishmish3

New member
אז לפני שימחקו - תשובה

סלט פטריות מעלף : פורסים את הפטריות, מקפיצים בהרבה חמאה, מוסיפים למחבת אגוזי מלך קצוצים מאוד גס, ולכל השמחה הזאת מוסיפים רוטב "חרדל דיז´ון דבש" של אוליביה בנדיבות רבה, (כשהכל עוד על האש) יוצא סלט מושחת וטעים עם רוטב בצבע עמוק של יין, ממש תענוג... הכי יפה להגיש את זה על עלי חסה. מתחסל בשניה.
 

אתי@

New member
בבקשה לא לעשות לי דברים כאלה לפני

ארוחת צהריים
נשמע מדהים
 

maal

New member
../images/Emo140.gifאתי שלחתי לך מתכון של

פטריות ביין ועשבי תיבול. מקווה שיעשה חשק!
 

kisses

New member
למה למחוק תמיד אמרתי שאני רוצה

פה גם מתכונים.
 

הילית*

New member
אתי, עשיתי בשבוע שעבר את פשטידת

הבצל שלך ויצאה לי מצוין...באמת כמו שאמרת !
 

אתי@

New member
נכון שוה../images/Emo35.gif

למרות שהיא כבדה, פשוט אי אפשר להפסיק... דרך אגב, זה לא שלי אלא של קובי בר.
 

הילית*

New member
ועוד איך שווה ! עשיתי אותה בפעם

ראשונה והיא נטרפה. מה שכן, התעצלתי להשתמש במג´מיקס (מתעצלת לשטוף אח"כ...) וחתכתי את הבצל בעצמי וזה היה נורא..... ודרך אגב, אני יודעת שזה של קובי בר אבל קיבלתי את המתכון ממך !
 

אתי@

New member
גם אני חותכת ביד ../images/Emo5.gif

זאת חתיכת עבודה... מתחילים ולא רואים את הסוף...
טיפ איך להימנע מדמעות: תקפיאי את הבצל כ-20 דקות - חצי שעה לפני החיתוך ותוציאי מהמקפיא כל בצל בנפרד, כשמגיע תורו. אף פעם לא ניסיתי במג´ימיקס כי אני תמיד חוששת שזה "יסחוט" את הבצל ויוציא ממנו את המיץ
 

הילית*

New member
שווה לנסות !

אבל בכל מקרה אמרתי שפעם הבאה שאני עושה את הפשטידה הזאת אני אחתוך את הבצל במג´ימיקס (בשביל מה קנינו ? השתמשנו עד היום פעם אחת בגלל שאני מתעצלת אח"כ לשטוף...לא חבל ?)
 

אתי@

New member
בטח שחבל

למרות שמעצבן לשטוף, אני מאוד מנצלת את המעבד מזון שלי. לא כל כך לחיתוך ירקות, אבל למיליון דברים אחרים.
 

נופר30

New member
אתי

אם תפעילי את המגימקס על פולסים הוא יקצוץ לך נהדר את הבצל ( למרות שאני משתמשת ברגיל ) אצלי יש במג´ימקיס קערה קטנה ככה שלא תמיד צריך לשטוף את הכל אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה קצצתי בצל בידיים או כרוב לסלט כרוב אני מפעילה המון את שלי
 

אתי@

New member
תודה, אני יודעת ששוה לנסות ../images/Emo13.gif

אני קצת מתעצלת, זה הכל...
 
למעלה