מחפשת מוזיקה.. מקווה שזה קשור לפה

DaNcE FoReVeR

New member
מחפשת מוזיקה.. מקווה שזה קשור לפה

אני מחפשת מוזיקה שמורכבת מכל מיני אפקטים של רחוב סואן כמו: צפירות מכוניות, חרקות על הכביש, צעקות, המולה, דיבורים וכו'. משהו כמו RUSH HOUR באמצע ניו יורק. אני אשמח אם תפנו אותי לאומנים / אלבומים / טרקים כלשהם.. תודה :]

DaNcE FoReVeR

New member
סוג של דוגמה :]

הייתי באוזן השלישית ומצאתי דיסק של MET LIFE. שזו הקלטה חיה של איזה שוק טורקי. עכשיו זה מאוד מתקרב, אבל זה יותר מדי שווקי. מבינה למה אני מתכוונת? אני לא מחפשת המולה של שוק, אלא המולה של רחוב. מצאתי כמה דברים של ART OF NOISE וזה לא כל כך זה. לפי התיאור, גם קריידל לא מתאימים לי. עוד דברים אולי? או אולי אתרים עם אפקטים שכאלה, שאני יכולה למקסס בעצמי?

shlomielvislevy

New member
חפשי באימיול או קאזה- SOUND EFFECT

ואת תמצאי הכל מה שאת מחפשת...אני פעם הייתי צריך וזה מה שעשיתי

תוכלי להוריד

V CITY זה משחק של רחוב ויש לו מלא סאונדים שאת צריכה , מכוניות, צפירות, ואנשים הולכים ועוד..

מרי לי

New member
מה עם

THE ART OF NOISE? יש להם דברים לא רעים האמת לא עולה לי שום דבר מסויים לראש אבל יש הרבה, אם תחפשי באינטרנט, יש המון הקלטות של רחוב סואן , ומסעיות וגשם וכו'

Whorror

New member
הממ..

קריידל משתמשים בדברים כאלה לפעמים... גשם, ברקים, רעמים, צרחות, צעקות ואפילו גניחות! חחח.. אבל יש לי הרגשה שזה לא הסגנון שאת מחפשת >_<

SLU

New member
תנסי לחפש ב Pink Floyd

מכונות כביסה וכאלה...

למה לא להכין בעצמך?

לכי לת"א עם טייפ, ותקליטי לבד. את לא צריכה איכות טובה, כי בת'כלס את מקליטה רעש. :)

itoosh2

New member
כמה שניות של זה את צריכה?

כי יש בכמה שירים של שוטי הנבואה ומוש בן ארי התחלה עם רחוב... אבל זה הכי הרבה מגיע ל7 שניות... אולי זה יתאים לך...

DaNcE FoReVeR

New member
יכול להיות! ../images/Emo9.gif

אתה יכול לתת לי שמות מדוייקים של שירים אולי?

itoosh2

New member
אני יכול להגיד לך על 3 שירים...

אצל מוש בן ארי יש פתיחה מאוד קצרה של שוק בשיר "אין לאן לברוח" השוק ממשיך הרבה זמן אבל אחרי כמה שניות גם יש גיטרה ביחד עם השוק... בסוף השיר "פנאן" של שוטי הנבואה יש כמה שניות של שוק שממשיכות להתחלה של השיר "פה ביפו" שלהם... אבל על ההתחלה של פה ביפו גם נכנס באס, למרות שהוא דיי חלש.... בהצלחה... אם את תרצי שאני אשלח לך את השירים תשלחי לי מסר...

למעלה