מחפשת מורה ליוגה בראשל"צ דחוף

מחפשת מורה ליוגה בראשל"צ דחוף

מורה שמתמחה ביוגה וויני או ווג'ננה ומכירה את מחלת הפיברומילגיה ועדיף גם אם טיפלה בחולים אלה. אשמח לקבל תשובה בהקדם| תודהההההההההההה

יוגי בר

New member
מורה

היי לי נסי בטובך את הטל הנ"ל הוא מורה בכיר ליוגה קלאסית עם המון וותק ונסיון בטיפול רוני- 0523659681 צלצלי דברי ותראי איך הוא יכול לעזור בברכה ואהבה יוגי בר

יש לי מורות מעולות בשבילך,

את מוזמנת ליצור איתי קשר במסרים

uzigil

New member
פיברומיאלגיה

שלום לך אני מדריך יוגה בוגר ווינגייט בויניאסה יוגה, מדריך קבוצות קטנות בביתי, וכמו כן גם במספר חדרי כושר ומתנסים, תושב ראשל"צ, ומתרגל יוגה מזה 36 שנים, מעולם לא טיפלתי באנשים הסובלים מפיברומיאלגיה שהיא תופעה של כאב שרירים בריקמת החיבור, ישנם הסבורים שזו תופעה של ניוון שרירי מסוים, אבל בהחלט מומלץ להתיעץ עם רופא שמתמחה בענין ויתן את דעתו האם יוגה תתאים ולא תזיק לחולה מסוג זה, תוכלי להשיג אותי בטלפונים הבאים: 03-9624272 054-4707603 אז תודה ויום טוב עוזי גיל

uzigil

New member
פיברומיאלגיה

פיברומיאלגיהו uzigil ו 12:00 | 16/09/06 שלום לך אני מדריך יוגה בוגר ווינגייט בויניאסה יוגה, מדריך קבוצות קטנות בביתי, וכמו כן גם במספר חדרי כושר ומתנסים, תושב ראשל"צ, ומתרגל יוגה מזה 36 שנים, מעולם לא טיפלתי באנשים הסובלים מפיברומיאלגיה שהיא תופעה של כאב שרירים בריקמת החיבור, ישנם הסבורים שזו תופעה של ניוון שרירי מסוים, אבל בהחלט מומלץ להתיעץ עם רופא שמתמחה בענין ויתן את דעתו האם יוגה תתאים ולא תזיק לחולה מסוג זה, תוכלי להשיג אותי בטלפונים הבאים: 03-9624272 054-4707603 אז תודה ויום טוב עוזי גיל

למעלה