מחפשת מורה לנהיגה סבלני וסובלני מחולון

מחפשת מורה לנהיגה סבלני וסובלני מחולון

שמלמד בסבלנות,ולא בעצבים כמו יתר המורים ששמעתי עליהם לצערי.
מישהו/י שיחזק לי את החוסר ביטחון שיש לי ולא יוריד לי אותו עוד יותר.

תודה מראש !

angui175

New member
שלום

אני מורה מהצפון ולכן לא אציע את לך אבל ממליץ לך ללכת וללמוד אצל מורה כאשר נק' היסוד שאת זו שמשלמת לו את שכרו ואת תכתיבי את את הדרישות בכל בית ספר לנהיגה ישנו מנהל מקצועי שבד,כ ותיק ולכן גם הסבלנות שלו יותר מאשר שאר המורים
בהצלחה לך אם יש לך שאלות אשמח לענות

שמעון מורה לנהיגה

תודה על תשובתך.עוד שאלה לי..

האם יש לי את זכות לבקש מהמורה שמלמד אותי, שבשעורי הנהיגה שלי + המורה,לא ינכחו תלמידים נוספים? אלא רק אני לבד?
כי בדר"כ יש תלמידים שיושבים מאחורה.

mark211

New member
תלמידים מאחור

היי לרוב מורה ישתדל למלא את היומן שלו כך בצורה כזו שיהיה רצף של תלמידים אחד אחרי השני
כך נמנע בזבוז זמן של המורה אז קשה לי להאמין שמורה יוכל להתחייב על כך
מה שכן זכותך לבקש מהמורה לדאוג לכך שהתלמיד ישב בשקט ולא יפריע לך להתרכז
ובנוסף נוכחות נוספת ברכב תרגיל אותך לכך שיסעו אתך אנשים כשכבר יהיה לך את הרישיון המיוחל

בהצלחה

angui175

New member
בוודאי

שלום לך א. זו זכותך המלאה את משלמת על השיעור ואים את מעוניינת להיות לבד בשיעור זה זכותך
אך עלייך לדעת שכאשר יושבים מאחור ישנה למידה סמוייה אישית הייתי ממליץ לך לעשות זאת לפני ואחר כל שיעור
ב.לפעמים המורה קובע עם התלמידים במקום מסויים על מנת לחסוך להם בהוצאה של נסיעות כי בסוף זמן זה כסף וזה עלול לייקר לך מעט את השיעור ואת לא כלכ כך רוצה כי גם ככה ההוצאות של הלימוד לא קטנות וכן ממליץ שאים יושבים תלמידים בשיעור הנהיגה שלך עלייך לדרוש מהם שקט מוחלט כי זה מפריע לשיעור.
אשמח לענות לך על כל שאלה על מנת לסייע לך.
בהצלחה בשיעורים
שמעון מורה לנהיגה.

0bama1

New member
אני גם רואה בתלמידים שיושבים מאחור דווקא

תרומה .כי כך התלמידים אם הם נוסעים עם מורה נהיגה אמתי ,הם גם לומדים ,ואפילו בחינם .

למעלה