מחפשת מחפשת מחפשת מחפשת :]

gildda

New member
מחפשת מחפשת מחפשת מחפשת :]

בוקר טוב וחג שמח!! אנחנו 3 או 4 חברות- שלאף אחת מהן לא היתה מעולם נגיעה ביוגה והחלטנו לנסות. אנחנו מחפשות קורס למתחילות בסביבות תל אביב- או יותר טוב- הרצליה. שאלתי היא- האם צריך לחכות שיפתח קורס חדש, או ניתן פשוט להצטרף לקורסים רצים? וחוץ מזה- יש מישהו שיודע, שמע, מכיר קורסים למתחילים? תודה והמשך חג שמח!

anatina

New member
כמה תשובות

קודם כל, שני מקומות בהם מתקיימים קורסי מתחילים שאני מכירה: מרכז שיווננדה (יוגה רגועה ואיטית יחסית) מרכז פראנה (יוגה דינאמית ואינטנסיבית יותר) אפשר גם להצטרף לקבוצת מתחילים קיימת- המורים ידעו איך להכניס אתכן לעניין. (זה קיים בכל סטודיו ליוגה בת"א) אפשרות נוספת, בגלל שאתן קבוצה של בנות שרוצה להתחיל יחד, היא לקחת מס' שיעורים פרטיים יחד- זה יכול להיות נחמד, וזה מתחלק בין כולכן כך שזה לא יצא סיפור מאד יקר. תוכלו למצוא לכן מורה או מרכז ברשימת מורי היוגה כאן בפורום, או ברשימה של ארגון מורי היוגה www.isyoga.co.il

Levinci

New member
למוד יוגה

שמי עידית.מורה בארגון מורי היוגה.אשמח להפגש אתכן.6663736 054

uzigil

New member
תירגול יוגה למתחילים

שלום לכן בנות. שמי עוזי גיל מדריך יוגה בוגר וינגייט מתרגל יוגה מזה 35 שנים, ומתרגל קבוצות קטנות בשיטת ויניאסה יוגה, אני עושה זאת בביתי שבראשל"צ אבל מוכן גם לעשות זאת גם במקום המתאים לכן. באופן כללי ויניאסה יוגה מתאימה מאד למתחילים כיוון שהיא איטית ומותאמת ליכולתו של המתרגל וניבנית בהדרגה עד לתנוחות מסובכות יותר. באם אתן מעונינות להתנסות תוכלו להשיג אותי בטלפונים: 03-9624272 054-4707603 [email protected]

למעלה