מחפשת מידע אישי על הזרעות

יעל30

New member
מחפשת מידע אישי על הזרעות

האם יש פה מישהי שעברה ויכולה לספר מה התדירות? מה התהליך? באיזה שעות? בכמה בדיקות דם מדובר? ובכל מידע שהוא תודה

באבו

New member
אז ככה:

יעל 30, למה התכוונת בדיקות דם??? את בטח מכירה את כל התהליך של מעקב הזקיקים והדם עד ליום הביוץ המיוחל.. וביום הביוץ: (בוודאי לאחר כוריגון?) את ובן זוגך מביאים את הזרע למעבדה, לא יאוחר משעה מרגע מתן הזרע, שם משביחים אותו, שוטפים אותו טוב טוב.. בינתיים, אתם הולכים להסתובב קצת.. וחוזרים אחרי שעתיים (בערך). כשאת חוזרת, בפעולה גיניקולוגית פשוטה מזריקים לך את הזרע. תדירות??? תלוי ברופא ובהמלצה שלו. אני עשיתי פעם אחת במחזור טיפול. הכי חשוב, אל תחששי.. גם אני לפני ההזרעה הראשונה שלי הרגשתי חוסר ודאות נורא, ותחושה לא הכי נעימה בעולם.... אבל זה ממש ממש שטויות!!!! את אח"כ יוצאת עם הרגשה טובה, שהנה, את כבר בדקות הראשונות של ההריון שלך... שיהיה בהצלחה,

erez111

New member
אז ככה...

אנחנו עברנו כמה הפריות ויש לנו בת וזוג תאומים היו לנו הרבה דברים מופלאים במהלך ההפריות ואם תרצי אוכל לעזור במידע אנחנו מאוד מעורים בבנושא מבחינה רפואית ונשמח לעזור בהצלחה ארז

יעל30

New member
באבו וארז:

תודה על תשובותיכם המהירות. אצלנו, הבעיה היא בזרע של בעלי (כמות + איכות) ובינתיים לא ידוע על בעיה אצלי כך שכרגע אין לי מושג אם אצטרך לקחת כל מיני "מחזקים" לביוץ וכד´. מתי בדיוק נעשית ההזרעה? האם הכרחי בשעות הבוקר, או שאפשר גם אחרי העבודה? האם סופרים 14 יום מיום התחלת המחזור? האם עושים בדיקות דם לבדוק רמת ביוץ, או מה?

היי יעל,

יכול להיות שתצטרכי לקחת איקקלומין (כדורים) או זריקות, כדי "לחזק" את הביוץ שלך, להעלות את מספר הזקיקים וכך להגביר את סיכויי ההצלחה. בערך ביום ה-10 למחזור מתחילים במעקב זקיקים, דהיינו בדיקות דם לפרוגסטרון ואסטרוגן כל יומיים, ו-US, כדי לראות איך מתפתחים הזקיקים שלך ומתי יש לצפות לביוץ. הביוץ לא מתרחש בדיוק ביום ה-14 אצל כל אחת, זה מאוד אינדיבידואלי. כשמגיע יום הביוץ מגיעים למרפאה לעשות את ההזרעה. שעת ההזרעה נקבעת לפי המרפאה בה את מטופלת, אם באופן פרטי או דרך קופ"ח. בהצלחה!!

מיכל @

New member
אצלי זה דווקא היה אחרת

קיבלתי איקאקלומין בגלל שיש לי בעיה בביוץ, אבל אם את מבייצת, לא בטוח בכלל שיתנו לך משהו. מעקב הזקיקים נעשה ע"י אולטראסאונד בלבד, ללא בדיקות דם, וכשהזקיקים הגיעו לגודל הנכון קיבלתי זריקת כוריגון ואחרי 24 שעות (נדמה לי. זה כבר היה מזמן ולא זכורים לי ההפרשים המדוייקים בין הכוריגון להזרעה, אבל בזה ודאי יוכלו אחרות פה לעזור) נעשתה הזרעה ראשונה, והזרעה שניה אחרי בערך 16-14 שעות. שיהיה בהצלחה
מיכל

באבו

New member
ידאגו לדעת מתי בדיוק את מבייצת

בדיקת דם ומעקב זקיקים. מוכר לך? ואם הבעיה היא עם הזרע, אני מניחה שתהיה יותר מהזרעה אחת במחזור אחד.

erez111

New member
גם אצלי .....

הייתה הבעיה כמות + איכות +חוסר מוליכות אבל יש תיקווה לא יודע כמה חמורה הבעיה אצל בעלך יש כיום תודה לאל טיפולים די טובים זה אומנם נשמע מפחיד לאדם שבחוץ אבל זה לא סוף העולם חזקי ואמצי אם תרצי אשמח לעזור במידע מדוייק ארז

ligo

New member
ליעל

אצלנו יש גם בעיית זרע. במחזור ההזרעות הראשון התחלתי לעשות מעקב זקיקים אחת ליומיים החל מהיום ה- 11 למחזור.לאחר כל בדיקה דיווחתי את התוצאות לרופא שלי והוא, ע"פ מידע על גודל הזקיק ורירית הרחם, החליט על מועד ההזרעה. אני לא קיבלתי שום טיפול ב- 2 הזרעות שעשיתי. את כל הבדיקות את יכולה לבצע בשעות הבוקר המוקדמות או אחה"צ, כך שזה לא פוגע כמעט בעבודה. בהצלחה, ואם יש עוד שאלות את מוזמנת לשאול.

למעלה