מחפשת מידע ותמונות על דיהטסו קורה

balcony

New member
מחפשת מידע ותמונות על דיהטסו קורה

מחירים, תמונות, האם כדאי וכו` תודה!

קורה 86-89

אוטו מדהים. בשנים ההן. מנוע 850, 3 צילינדרים בלבד, זריז כמו שד, מגיע ל140 על הכביש המהיר, מרווח מאוד מבפנים. הפרסומת לאוטו הזה בזמנו היתה תמונה של החמישיה של מכבי תל אביב יושבים יחד בפנים. יש הרבה שהיו במקור בהשכרה, אבל זה לא ממש משנה. מחיר בין 3000 ל5000 ש``ח, אפילו פחות אם היא במצב לא מזהיר, ולחלקן יש מזגן מקורי שמפסיק את הפעולה שלו בעצמו ומחדש אותה בעצמו אם הרכב מתאמץ יותר מדי. שנה היה לי כזה. מאוד אהבתי.

© DrorZi

New member
כנ``ל

לחייל שלי היתה קורה, הוא היה נוסע איתה צריפין ראש העין כל יום והוא היה מרוצה, זה היה או זה או אוטובוס והיא עמדה בכבוד בתפקיד של תחבורה בסיסית ואמינה יחסית לגילה. משה, תתחדש על ה VW, תרשה לי להגיד שאני מקנא על המציאה אבל לחיוב, תהנה :) B-) דרור זי

© DrorZi

New member
האאאא, אז תגיד .....

אתה מחפש להיות יד ראשונה של זה ..... אני זוכר שדובר על לחדש את היבוא של המיקרו הזה אבל לא זוכר אם באמת זה יצא לפועל... למה אתה רוצה דווקא אותה ? מה התקציב שלך ומה הדרישות שלך מהרכב ? B-) דרור זי

balcony

New member
רק עכשיו קיבלתי רשיון כך שבמכוניות

אני לא מבינה כלל. אני פשוט חושבת שזה אוטו ממש ממש חמוד (גם כן סיבה) ואני רוצה לברר פרטים ראשוניים...

יש דגם חדש

מהשנה שנתיים האחרונות הוא פחות מוצלח, סטנדרטי יותר ובעצם זה סיריון מוקטן. חבל על הכסף. תודה דרור, מחר הוא הולך למוסך ונראה כמה זמן יקח לי לשים אותו על הכביש.

© DrorZi

New member
א: מזל טוב

ב. בלי להעליב חס וחלילה, כנראה שיש לנו קצת יותר נסיון והבנה, פרטי את הדרישות שלך, מה חשוב לך ? אמינות ? יופי ? נוחות ? מזגן ? אוטומט ? לכמה אנשים ? איפה האוטו יחייה את רוב חייו (עיר/חוץ לעיר) וכמובן מה התקציב ? אולי נוכל להציע לך דברים יותר שווים או לתת חוות דעת יותר טובה על הקורה. B-) דרור זי

66

New member
סריון 1.3 מומלצת

רק שצריך להיזהר מהעברת ההילוכים בהגה אם לא רגילים

למעלה