מחפשת מידע על טמפה פלורידה

מחפשת מידע על טמפה פלורידה

שלום ליושבי הפורום,
אנחנו מתעדים לעבור לשם בעקבות עבודה של בעלי בעוד כמה חודשים.
בנתיים לא הנבתי הרבה בחיפוש אחר ישראלים שם...
אשמח להכיר ולקבל מידע.

תודה:)

1me too1

New member
ברוכה הבאה

לא מפלורידה, אבל בורחת לשם בחופשת החורף: -)
אין לי הרבה מידע, בטח לא על החיים שם, אבל יכולה להגיד שפלורידה, במקומות שהייתי בהם, יפה, מזג האויר טוב בחורף.
שיהיה בהצלחה

לצערי אני לא מכירה ולא יכולה לעזור לך,

אבל אני מקוה שמישהו אחר יוכל.

האם את מחפשת רק ישראלים כרגע, או שאת צריכה עוד אינפורמציה? במידה ויש אינפורמציה שאת מחפשת, שווה לכתוב מהי, כך יוכלו לעזור לך להגיע לאינפורמציה, גם אם לא מכירים את הטמפרה עצמה.

ברוכה הבאה לפורום. את מוזמנת להשאר איתנו, ישראלים שעשו את אותו מעבר שאתם עושים או דומה לו
המון בהצלחה לכם

תודה בנות!

לא מחפשת ספציפית ישראלים, אבל נניח מחפשת כרגע מידע על בתי ספר לכיתה א ושכונת מגורים.
מעבר למה שכתוב באתרים השונים הייתי רוצה לשמוע מחוויות אישיות.
בנתיים הכל קצת מלחיץ אבל אני אוטפימית שיהיה בסדר:)

alphadelta

New member
אולי...

לא מטמפה, אבל הייתי מנסה ליצור קשר עם הJewish Community Center. אולי יוכלו להפנות אותך לישראלי/ת ששם ולעוד מידע.

כתבתי.

הקטנה רשומה לגן של JCC וביקשתי מהם הפניה להורים אחרים, מחכה שיחזרו אליי.

alphadelta

New member
עוד רעיונות

כשעברנו למדינה אחרת בתוך ארה״ב לפני כמה חודשים, אמנם נסענו לבקר לפני, אבל עזר ללכת לבתי כנסת לשאול על ה״תורה סקול ״ שלהם. בין לבין פגשתי משהו ישראלית שהייתה נחמדה מאד ובטלפון פרטה לי את האיזורים בהם גרים ישראלים, איפה בתי הספר הטובים וכולי. אולי את יכולה לצלצל או לכתוב להם מייל. פרט לכך יש אתרים כמו : http://www.greatschools.org ודומיו שמדרגים בתי ספר. ובאתרים למציאת בתים למכירה השכרה כמו http://www.zillow.com ודומיו יש מתחת לרשומה על הבית גם פרטים על בתי הספר והסביבה. בהצלחה.

Boston Guy

New member
בירת פגיעות הברק של ארה"ב ( ואולי העולם )

תהילתה של טמפה יצאה על כך שבינה לבין טיטוסוויל בפלורידה נמצא האזור שנקרא "סימטת הברקים של ארה"ב" - שבו פוגעים בממוצע 1.4 מליון ברקים בשנה, וכ 9 אנשים בשנה נהרגים מפגיעת ברק בעיר.

לאחת מקבוצות הספורט של העיר קוראים "טמפה ביי לייטנינג...".

מה עוד?
אושייה של מועדוני חשפנות - מקום שני בארה"ב אחרי לאס ווגאס. וגאוותה של העיר - אצלם הומצא ה Lap Dance.

וגם מקום משכנם של המקקים הכי גדולים באמריקה - הידועים שם בשם Palmetto bug. כל מקק - 5 סנטימטר...

ובים של טמפה מסתובב, לפי האגדות המקומיות, כריש Hammerhead ששמו "היטלר הזקן" - שאמור להיות באורך 8 מטר.

alphadelta

New member

הי, אנחנו לא יודעים. אולי העבודה היא חקר ברקים, או חקר מקקים?

למעלה