מחפשת מידע על

M a r y J a n e

New member
מחפשת מידע על

השחקן, BOBBY CANNAVLE והאם הסרט הגורו (עם הת´ר גראהם ומריסה טומיי) יגיע לארץ עם כן, מתי ?

מיצי007

New member
את בטוחה?

שככה רושמים את השם שלו? כי אני לא מוצאת שחקן בשם הזה. בכל מקרה בקשר לסרט "הגורו" אני יודעת שבינתיים לא הודיעו שהוא יצא פה בארץ בקולנוע אלא אמרו שהוא יגיע ישר לדיוידי. אבל לכי תדעי- אמרו את זה על הרבה סרטים ובסוף הם הגיעו לקולנוע
מקווה שזה יגיע כי שמעתי שזה סרט מאוד משעשע

M a r y J a n e

New member
אופס ! התבלבלתי

ככה כותבים את השם שלו: bobby cannavale את יודעת מתי הוא יוצא ? ותודה שענית לי

מיצי007

New member
אוקיי

עכשיו מצאתי!!!! ובכן,אבל מה שמצאתי זה לא כל כך הרבה.
רשום שהוא נשוי בפעם השנייה לאישה בשם ג´ני לומט ויש להם ילשד בן 6.
הוא נולד בניו ג´רסי ב-3.5.71 כולה בן 31.
ומאז שהוא עזב את משמרת שלישית הוא השתתף באלי מקביל,סדרת משפטים בית דין לילי והולך להופיע בסרט חדש שנקרא "השטן ודניאל וובסטר".
הוא אף פעם לא למד משחק,והוא חבר בארגון תיאטרון כלשהו גם מכיוון שהוא מעלה המון הצגות בברודווי ותיאטרונים שונים.
לפני שהוא הצטרף למשמרת שלישית הוא שיחק בסדרה שנקראת טרניטי ועכשיו אני מבינה גםלמה את שואלת על הגורו- כי הוא שיחק שם... אני גם אוהבת את השחקן הזה,נורא הייתי עצובה שבובי מת במשמרת שלישית, אבל גם צחקתי שהוא הופיע בפרק הזה בסקס והעיר הגדולה עם סמנת´ה- זה היה פשוט קורע!!!! והסרט גורו לפי מה שכתוב יוצא בינואר לדיוידי ואני לא יודעת מתי בארץ זה יגיע.

M a r y J a n e

New member
תודה תודה תודה

יש לך מושג אם הפרק בסקס והעיר הגדולה שהוא הופיע ישודר שוב פעם ?

מיצי007

New member
תיראי בשידורים החוזרים של סקס

אני לא יודעת איזה פרק הם עכשיו אבל זה היה בעונה הקודמת,לא זאת שמשודרת עכשיו אצלנו בשידורים חוזרים אלא זאת שלפניה.

למעלה