מחפשת מילים של שיר...

lioramo

New member
מחפשת מילים של שיר...

אשמח אם מישהו זוכר את כל מילות השיר "להתחיל מבראשית" הפזמון נשמע כך :"לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב"!

magy

New member
ולפעמים, החגיגה נגמרת

הכל עובר חביבי......צריך לחפש........... אנסה............

magy

New member
פנטזיה - פורום יין ואלכוהול בתפוז

נסי להסביר להם את הבעיה....ותשמרי את התשובה לעוד שבוע....עבורי....

מגי, מהפורום הקודם קיבלתי רק

כאב לב
ומה שלומך? לא הייתי כל היום עבדתי קשה ותודה על המאמץ
אשמור כמובן

magy

New member
ואני חוטפת קריזה מהאיטיות בפורום

ובכל האתר הזה ששמו תפוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז מקווה שיענו לך בפורום הזה.........אם יזוז קצת וינענע את התחת שלו. כבר כתבתי להנהלת תפוז......כבר לא יודעת למי לפנות............... בינתיים......זוכרים את ................: שאפט.......הסרט אבבא..........להקה קוז´אק........השחקן ביסקייה..........הנעימה

מגי - לומבינה על מה את מדביירת.. ../images/Emo5.gif

אצלי אתמול הכל היה רגיל.. "גלשתי" כרגיל במהירות של צב..
(למה אין אייקון של צב?) לומבינה איך אפשר לקרוא לזה בכלל "גלישה"... אני מבינה מהירות גלישה על גלשן בים.. או מהירות גלישת החלב ... על הגז.. אבל לקרוא לקצב פתיחת ההודעות "גלישה".. יומרה שלא במקומה !!!
מגי - חבל"ז.. אני פשוט סוגרת מחשב ומתכרבלת בשמיכה בשמחה

"החגיגה נגמרת" ../images/Emo92.gif

החגיגה נגמרת ============ מלים ולחן : נעמי שמר. ולפעמים החגיגה נגמרת כבוי אורות החצוצרה אומרת שלום לכנורות אשמורת תיכונה נושקת לשלישית - לקום מחר בבקר ולהתחיל מבראשית לקום מחר בבקר עם שיר חדש בלב לשיר אותו בכח - לשיר אותו בכאב לשמוע חלילים ברוח החופשית ולהתחיל מבראשית. מבראשית את עולמך בבקר תמיד לברא: האדמה, העשב וכל המאורות ואז מן העפר, בצלם אנשים לקום מחר בבקר ולהתחיל מבראשית. לקום מחר בבקר.... גם אצלך החגיגה נגמרת ובחצות הביתה את הדרך קשה לך למצוא מתוך החשכה אנחנו מבקשים - לקום מחר בבקר ולהתחיל מבראשית. לקום מחר בבקר.......

למעלה