מחפשת מיקסר חצי מקצועי - מי יכולה להמליץ?

tamamitt

New member
מחפשת מיקסר חצי מקצועי - מי יכולה להמליץ?

עשיתי חיפוש בפורום, אבל לא ראיתי הרבה הודעות על המיקסרים החזקים יותר.
הקיצנאייד החצי מקצועי החדש לא בא בחשבון. הוא נראה לי לא נוח לשימוש ומאוד לא בטיחותי.
מה דעתכן למשל על הקנווד KM020?
יש הצעות אחרות?

הגדרות השימוש:
פעם, פעמיים בשבוע לחמניות מקילו קמח.
מדי פעם הקצפות וקאפקייקס.

תודה רבה לעונות.
 

bali

New member
מנהל
אין לי ספק שהקנווד 020 מצויין

אם יש לך את התקציב בשבילו, הוא בטוח ישמח אותך מאד ויחזיק לך המון זמן.

בסדרת מייג'ור יש גם מיקסרים של 1200 ואט באלף ש"ח פחות ואולי אפילו בפחות מזה, וגם הם מצויינים.

רק דבר אחד שצריך לקחת בחשבון במייג'ורים זה שהקערה שלהם עמוקה וצרה, מה שאומר שבכמויות קטנות יש קצת בעיה של הגעת הווים לתחתית הקערה וצריך או לכוון אותם (המיקסרים באים עם מפתח ברגים כדי לכוון את הווים עצמם) או שצריך לעצור ולגרד את הקערה מדי פעם במהלך העבודה.
 

tamamitt

New member
תודה, קניתי היום

לש לחמניות מקילו קמח בלי כל קושי, ובלי שהבצק יעלה וילכלך את החלק המסתובב כפי שקרה לי עם הקיצנאייד.
הקערה הגדולה מאפשרת להתפיח את כל כמות הבצק הגדולה הזו ישירות בקערת הקנווד,
בלי לפצל חצי חצי עם קערה נוספת כמו בקיצנאייד.

בינתיים מרוצה בהחלט.
 

bali

New member
מנהל
מצויין! תתחדשי!

נשמח אם תשתפי אותנו במתכונים שווים ללחמים/לחמניות ומה שבא לך
 

tamamitt

New member
מתכון אחד מאוד פשוט ללחמניות

שאני מכינה המון (!!!) כי הילדים אוהבים וכי זה פשוט יותר מלסוע לקנות לחמניות בסופר:

הקרדיט ל: פני מור - אמא של חברה

1 קילו קמח
שקית שמרית או קובית שמרים מפוררת או כף שמרים יבשים
4 כפות סוכר
2 כפיות קמח

לערבל במיקסר עם וו הלישה

חצי כוס שמן (לא כ"כ משנה איזה סוג)
2-2.5 כוסות מים פושרים - לא יותר מדי כדי שהבצק לא יהיה דביק.

להוסיף בהדרגה. ללוש 7 דקות בערך עד שהבצק אחיד.
להתפיח עד שמכפיל את נפחו.

ליצור 24 לחמניות. להתפיח 10-20 דקות. למרוח ביצה. אפשר לפזר שומשום.
לאפות בחום 180 למשך 20-25 דקות.


אני מקפיאה את הכל, ומפשירה לפי הצורך.
 

bali

New member
מנהל
תודה רבה
ורק הבהרה - 2 כפיות מלח נכון?

 
למעלה