מחפשת מישהו שסוחר באמזון

מחפשת מישהו שסוחר באמזון

אני מעוניינת להתחיל למכור באמזון ארה"ב.
למרות כל המידע הרב באינטרנט (ואולי דווקא בגלל זה) אני עדין זקוקה לעזרה.
אני מחפשת מישהו באיזור טורונטו, שמכיר את התהליך
ויהיה מוכן להיפגש ולעזור לי להתחיל
תודה.
 

michaelbl

New member
את קצת מתבלבלת

אין קשר בין אחד לשני.
הלינק שהבאת מדבר על חברת אמאזון שהולכת לפתוח משרד בטורונטו ולגייס עובדים, סביר להניח לתפקידי פיתוח תוכנה, בזמן שהשואלת רוצה להפוך לסוחרת באמאזון, שזה הצקבילה לנהגי אובר. עובדים קשה, מסכנים כספים, חיים באשליה שמצאו עיסוק צדדי שיעשה אותם עשירים, עד שמגלים שכל המאמץ היה בשביל פרוטות, ומי שהתפרנס באמת היא אותה חברת ענק שעושה את הכסף שלה מניצול מליוני כאלה פראיירים.
 

michaelbl

New member
היחד שאני ראיתי

זה באתר הסולידית www.hasolidit.comבפורום
תחת פיתוח אישי נדמה לי יש בחור, אמנם מישראל שסוחר באמאזון ומספר על זה ומשתף טיפים. אם הבנתי נכון אז עם כל הטירחה הוא לא ממש מרוויח.
 
בלוג נהדר דרך אגב, גם אני קוראת

יש לך שם של הבחור?
יהיה קצת קשה למצוא אותו בין התגובות
חוץ מזה- עדין הייתי מעדיפה למצוא מישהו באיזור טורונטו, אבל תודה בכל זאת
 

costaet

New member
לגבי רווח

מנחה של פודקאסט שהייתי מקשיב מידי פעם עזב את העבודה שלו לעסוק במחירות באמזון במשרה מלאה והוא מבסוט עד הגג, אבל, הוא היה דוור באיזור די נידח בארה"ב משמע שהוא לא הרוויח הרבה בכלל כדוור, לא זוכר כבר למה אבל אני הערכתי שהוא הרוויח כ2K USD בחודש אבל עסק בזה במשרה מלאה++, הוא היה מספר שהוא נוסע המון בשביל להשיג מוצרים, כל הסיפור הזה היה תופס לו די הרבה מקום (שוב הוא גר באיזה חקלאי בארה"ב והיה לו barn מלא במוצרים), בקיצור זה לא נשמע רווחי בכלל וכנראה שכל עבודת שכר מינימום תהיה רווחית לא פחות.
&nbsp
לפותחת השרשור, הבחור לא מטורונטו והוא לא נתן יותר מיד פרטים לכן לא נראה לי שזה יעזור לך אם אני אמצא את אותו הפודקאסט.
 
למעלה