מחפשת מכון גמילה, מישהו יודע?

• פותח הנושא pofi
  • פורסם בתאריך

pofi

New member
מחפשת מכון גמילה, מישהו יודע?

הי לכולם אני מחפשת באופן דחוף מכון לגמילה מאלכוהול לקרוב משפחה. חשוב שזה יהיה מאזור השרון (כי אם הוא לא יצטרך לנסוע יותר מדי אז הוא מסכים ללכת) אפילו שזה יהיה מקום פרטי. בכל מקרה גם אם אתם לא מכירים באזור השרון אז אשמח לכל כתובת שיש .... תודה רבה :)

skylim

New member
כנסי

http://www.bsh.co.il/forums/AllMessages2.asp?Fnumber=29&page=3%20target=

מצטרפת לשאלה

מחפשת מקום לגמילה מאלכוהול, עבור בעלי. אם יש משהו דרך קופת חולים, או אפילו כללית מושלם. מוכנה גם לשמוע על מקומות פרטיים. דחוף לי - אני אובדת עצות. תודה לכולם.

shanhen

New member
מרכזי גמילה מאלכוהול

לכל המתעניינים, מערכת הטיפול לנפגעי אלכוהול היא בעיקרה מרפאתית (אמבולטורית) ולא אשפוזית. רק במקרים חריגים אנו מפנים את הזקוקים לכך לאשפוז. בכל מרכז טיפולי יש גם רופא מטעם משרד הבריאות. מרכזי הטיפול מופעלים ברובם על ידי עמותת "אפשר", חלקם על ידי הרשויות המקומיות. כדי לקבל פרטים על מרכזי טיפול הקרובים למקום מגוריכם, נא פנו למשרד הראשי ברמת גן 03-6733228. שיהיה בהצלחה.

מכון גמילה

רציתי להציע שני מקומות שאפשר לפנות אליהם, מנסיון אישי טופלתי שם, ואני נהנה מזמן רב של נקיוןוחיים שלוים. יש שם תכניות שונות המתאימות למגוון גדול של אוכלוסיה, וכן אפשרויות שונות הן באישפוז מלא והן בטיפול אמבולטורי(שיחות יעוץ של פעמיים בשבוע) ממולץ להכנס לאתרים שלהם ולהתרשם. בכ"מ מה שתחליטו שיהיה בהצלחה רק אל תוותרו על טיפול לא משנה היכן, יש חיים אחרי האלכוהול והסמים, ואלה באמת חיים טובים אוהבים אותכם

תודה לכולם

קיבלתי פחות או יותר תשובה לשאלתי. קיבלתי גם תגובות למייל הפרטי שלי. שתהיו לי בריאים וחזקים, מקווה שגם אצלי/אצלנו תיפתרנה הבעיות. חג אורים שמייח !

למעלה