מחפשת מלון באילת! אולי מישהו יכול

alonaski

New member
מחפשת מלון באילת! אולי מישהו יכול

לעזור: אני מחפשת לבעלי ולי מלון באילת שיש בו מספיק פעילויות ותוכנית בידורית מעניינתץ למבוגרים (למשל הרצאות מעניינות, מופעים ברמה) פעם אחרונה שירדנו למלון בילד לחופשה של 3-4 ימים פשוט התיבשנו משעמום... מלבד לאכול ולישון - המלון לא הציע שום דבר מעניין. האם מלון הרודס מציע תוכנית מעניינת לאורחיו? מישהו יודע? בררתי עכשיו עם מרכז ההזמנות אבל הגברת שענתה לי לא ידעה להגיד לי איזו תוכנית המלון מציע לאורחים, מה שכן ידעה להגיד לי, ששימוש בחדר כושר עולה 50 ש"ח!! שזו הגזמה פראית לדעתי! זו פשוט חוצפה ישראלית!!! מלון נגובה מחיר אסטרונומי מאורחיו ללינה - עוד גובה מהם תשלום בנפרד על שימו במתקני המלון!! - יש חוצפה גדולה מזו?!?!?

alonaski

New member
אוף... מלא טעויות מקלדת. אנסה מחדש:

מחפשת מלון באילת! אולי מישהו יכול לעזור: אני מחפשת לבעלי ולי מלון באילת שיש בו מספיק פעילויות ותוכנית בידורית מעניינת למבוגרים (למשל הרצאות מעניינות, מופעים ברמה) פעם אחרונה שירדנו למלון באילת לחופשה של 3-4 ימים פשוט התיבשנו משעמום... מלבד לאכול ולישון - המלון לא הציע שום דבר מעניין. האם מלון הרודס מציע תוכנית מעניינת לאורחיו? מישהו יודע? בררתי עכשיו עם מרכז ההזמנות אבל הגברת שענתה לי לא ידעה להגיד לי איזו תוכנית המלון מציע לאורחים, מה שכן ידעה להגיד לי, ששימוש בחדר כושר עולה 50 ש"ח!! שזו הגזמה פראית לדעתי! זו פשוט חוצפה ישראלית!!! מלון הגובה מחיר אסטרונומי מאורחיו ללינה - עוד גובה מהם תשלום בנפרד על שימוש במתקני המלון!! - יש חוצפה גדולה מזו?!?!?

שמר2

New member
לא הייתי קורא לזה תכנית מעניינת

יש באר "קולוניאלי" נחמד, תזמורת בבריכה והופעות רגילות של צוות בידור. יש כל מיני טכסים ושטיקים של עובדים מחופשים לעובדי ארמון, אבל לא משהו מיוחד. הכי טוב לשאול את המלון לגבי תאריך מסויים: 08-6380000 לגבי כניסה לחדר הכושר (ובעצם לספא) - זו מדיניות ברוב מלונות אילת ברמת 5*, ובהרבה מלונות בעולם. המטרה העיקרית היא לעשות עוד כמה לירות אבל גם למנוע מהמוני אורחים לשרוץ בספא (שזה נשמע חוצפה, אבל מי שראה את חדר הכושר במלון דן, שהוא חינם, יודע מה התוצאה - חבורות של פרחות עם צלוליטיס שיושבות על מסלולי הריצה, ההליכונים והאופניים יום שלם בתורנות ורק ריב ומרפקים מפנים מקום לאחרים). בכל מקרה, מתקני הספא של הרודס ויטאליס הם המפוארים ביותר באילת, ובמקום אווירה יוקרתית, שלא לאמר בית קברות.

alonaski

New member
מוזר שאתה מתאר את זה ככה...

כי עד היום במלונות שהייתי בהם וחדר הכושר היה בחינם - הוא לא היה עמוס בכלל!!! בד"כ המתקנים שהפרחות עם הצלוליטיס נהגו למלא זה הספא, הבריכות, הג'קוזי, חוף הים, הלובי וכד'. דווקא בחדר כושר היו הכי פחות לקוחות...
אפשר כמובן לבקש ממנהל חדר הכושר שיגביל את הכניסה לאורחים לחדר הכושר לפי סף-הנשיאה של המקום. בדיוק כמו שעושים בלי שום בושה - בכניסה לחדר אוכל של המלון בשעת הארוחות!!!
אם באוכל הם יודעים לעצור את האורחים מלהכנס כשכל השולחנות מלאים בשאר האורחים... אז מה הבעיה להפעיל את אותה השיטה בחדר-כושר! במקום זה הם מצפים שאורח המשלם 2000-3000 ש"ח ל 2 לילות יצטרך להוסיף עוד 50 ש"ח כל פעם שירצה קצת לבלות בחדר כושר?? אם זו הגישה במלון, אני יכולה לשער שיש עוד שירותים נוספים שנראים לי טריוויאלים לשימוש וגם שם יגבו כסף!
זה בדיוק מה שהתכוונתי כשאמרתי לך שעד היום התחושה שלי בבתי מלון בארץ היא של "בת-ערובה"

שמר2

New member
חינם בעיקר במלון דן

במלונות כמו הרוייאל ביץ, מרידיאן והילטון, בכלל השכירו את השטח לזכיין פרטי שגובה תשלום כניסה. בהרודס מעט מאוד אורחים משלמים כניסה לויטאליס - לרוב זה יותר יקר מ-50 ש"ח ליום (פעם היה 120!) והמטרה היא להשאיר את האגף הזה שקט ופנוי מההמונים שמציפים את הפלאס. בחו"ל ראיתי מלונות שבהם גבו תשלום על שימוש בחדר כושר קטן, לא ממוזג, לא מאוייש במדריך ובקיצר רק עבור הכרטיס המגנטי שפותח אותו. בשני מלונות ראיתי שגובים תשלום רק עבור סאונה... בעקרון תת מין נפוץ של הישראלי הוא זה שחייב לנצל את החופשה עד מלואה: הוא ישים על הצלחת את כל סוגי המזון המוגשים כולל קינוחים, ישליך על הריצפה בכל יום את כל המגבות, ישרוץ בג'קוזי זמן שמהווה סכנת חיים ואשתו וחברותיה, מצויידות בדיסק מן (הMP3 עוד לא פשוט מספיק לשימושן) ישתלטו על חדר הכושר (זה המצב בדן ובמג'יק סאנרייז). מעניין שאת קנקן הקולה שהם קונים בכסף מלא בחדר האוכל, הם מרוקנים עד הטיפה האחרונה... מה לעשות אבל הרבה אחרים, כמוך שרק רוצים להתרענן, נפגעים מכך. בעניין הזה אני מאמין שרוב המלונות מחמירים בעיקר מסיבה זו. בחלק מהמקרים הספא גם מופנה לקהל "יוקרתי" ואז יש צורך בדילול המשתמשים על בסיס תשלום - גם כאן את הנפגעת.

alonaski

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif הפקת לקחים:

השנה - את החופשה שלנו אנחנו נעשה בחו"ל! איפה שיקבלו אותנו בשמחה וברצון לשירות הלקוח ולא יפגינו כלפינו שינאה וגישות "דילול"
תוך כדי סחיטה כספית!!
אולי עדיף בכל זאת לחסוך את התקציב לחופשה במלון באילת ולצרף את זה לחסכון של חופשת הסקי באירופה כי שם עד היום קבלנו יחס מאוד יפה במלונות בהם השתכנו!

sshoshan

New member
../images/Emo45.gifחזרנו מאילת,היינו במרידיאן.היה

מדהים. חמש שנים שהילדה מנדנדת ולא יכולנו לאסוף את עצמנו.חשבנו על מלונות עמוסי משפחות קולניות המפצחות גרעינים שחורים בלובי,בריכה עםילדים צורחים וקופצים וכל שאר בסממנים. לא יאומן עד כמה היה כיף.המלון מרווח ונעים,השירות מעל ומעבר,האוכל טעים ומשובח.לדעתי הספא הוא בתשלום ניפרד. יש מופעי בידור לכל הגילאים.אין הרצאות .המיקום מעולה. בקיצור,נהננו עד כדי כך שהחלטנו לחזור לשם.

למעלה