מחפשת מלון טוב באיזור חיפה

Si Ba

New member
מחפשת מלון טוב באיזור חיפה

שלום לכם, ראשית ממש הופתעתי - לטובה - שקיים פורום כזה שנית, הייתי על סף הזמנת חדר במרידיאן חיפה לי ולבן זוגי עד שניתקלתי בפורום זה ולמדתי שחוות הדעת על מלון זה לא חיוביות בלשון המעטה. על מלון דן חיפה שמעתי שהוא ישן מידי ועל ההולידי אין, שהוא עיסקי מידי
ולכן אני פונה לעצתכם במה לבחור
. אילת רחוקה לנו מידי - אנו זוג עם תינוק קטן שלראשונה יוצאים לנוח לבד והתינוקי ישאר אצל הסבתא - ולנסוע 4 שעות ולחזור 4 שעות סתם נחזור עייפים יותר (כן שמענו על טיסות אך בעלי הטיל וטו) תל אביב מוכר לנו מידי, אנו עובדים בתל אביב וגרנו בה עד לא מזמן עד שעברנו לשרון. בקיצור אנו מחפשים מלון 5* באיזור חיפה כי אנו רוצים פינוק מלא, לא צימר תודה שקראתם עד כאן ואנא עיזרו לי

סליחה על ההתפרצות אבל...

למה לא ירושלים? חיפה משעממת למדיי, מה גם שבחורף הים לא אטרקטיבי. בירושלים יותר עניין ומבחר בתי מלון. ואם בכ"ז בחיפה- ישנם 2 מלונות של רשת "דן". המפואר מאוד- דן כרמל, הנוח יותר לתשלום- דן פנורמה. נראה כי דן כרמל הוא הטוב במלונות חיפה.

הכי טוב באיזור חיפה

הוא יערות הכרמל-אם יש לכם תקציב זה כי טוב שיש ... אחריו דן כרמל,מרידיאן,הולידיי אין,דן פנורמה. נכתב פה בפורום על כל המלונות האלו חפשי במנוע החיפוש.

eladbe1

New member
הולידי אין

עדיף על כל מלונות ה-4-5 כוכבים בחיפה. מלון מדהים...

Si Ba

New member
חיפשתי חיפשתי

אכן חיפשתי במנוע החיפוש לפני ששאלתי וחוות הדעת הן לפי התגובות שלכם יערות הכרמל זה לא בשבילי - גם לא תקציבית דן כרמל חשבתי עליו מאד רק שהבנתי שהוא ישן, השאלה שלי לגביו האם הוא ברמה הן מבחינת השירות והן מבחינת האוכל, העיצוב בחדר לא חשוב לי כל כך אני לא הולכת לגור שם רק לנפוש תודה

דן כרמל חיפה

האוכל מצויין כמיטב המסורת של רשת דן... השרות גם בסדר גמור! ממוקם גבוהה על הכרמל, בתוספת תשלום תוכלי לשדרג לחדר מול הים. אם לא משנה לך שעיצוב החדר מעט מיושן לכי לשם בכייף. מצרפת קישור לאתר של רשת דן

Annmli

New member
אני לא ממש מסכימה איתך,

השרות היה לא משהו בפעם האחרונה שהיינו שם. אני חושבת שאין כמו מרידיאן שהוא באמת מלון עם "קלאסה". יערות הכרמל, דרך אגב, יקר מדי.

nirnir1

New member
מרידיאן חיפה מלון עם קלאסה???

מוזר בכלל להגדיר אותו כמלון, זה יותר דומה למלון דירות עם חדר אוכל, [ שרובו באמת כזה] הלובי קטנטן, לא מהסוג שנעים לשבת בו לקפה , לשמוע מוזיקה או סתם להסתכל על אנשים. בבריכה המקורה - הרעש של המוזיקה וצוות הבידור צורם וממש רחוק מקלאסה. התור למעליות {מתוך 4 , אחת היתה מקולקלת במשך 3 ימים שהיינו שם, השניה גם רוב הזמן לא עבדה] והתור הארוך למעליות [לשנתיים שפעלו] בכל ירידה ועלייה רחוק מקלאסה. וזה על קצה המזלג

מושיתי

New member
מרידיאן

אני מסכימה עם כל מילה אצלנו היה אותו הדבר המעליות לא עבדו ולקח המון זמן אנחנו קומה אחרונה יצא לנו לחכות 20 דקות למעלית וזה היה נורא ושוב המלון קטן ומשעמם אנחנו ראינו את הבריכה וישר ברחנו גועל נפש

Annmli

New member
למה את מצפה ממלון? שימלאו כל

רגע פנוי בזמנך? יש לך שם בריכה פנימית וחיצונית, יש ספא, יש מגרש טניס... כנראה זה ענין של טעם, כמו שאמרתי כבר לפני כן, וזהו, אני אהבתי... אין לי צורך לתרץ את מה שאני אוהבת
.

Annmli

New member
שמעי, זה עניין של טעם.

אנחנו לא מהאנשים שאוהבים לשבת בלובי כל היום ולחכות שהמשיח יגיע ויעניין אותנו. דווקא לשתות בו קפה כן נהנינו, ישבנו מעט, שתינו, דיברנו, המשכנו לנו. החדרים היו ברמה מצוינת, צוות הבידור היה נחמד מאוד. בקשר למעליות, אצלנו עבדו כולן, למרות שאני יכולה להבין את הבעיה שזה גרם, אבל עוד פעם, קשה לי להתייחס לזה בגלל שאצלנו המצב היה שונה. אם היו מבקשים ממני המצלצה, הייתי נותנת בשמחה.

מושיתי

New member
מרידיאן

אנחנו בילינו במרידיאן לפני חודש בתקופה שלא היה כל כך אנשים ושילמנו על חדר רגיל וקיבלנו את הסוויטה שלהם 3 חדרים כי לא היה להם הרבה אנשים אז הם נתנו לנו . אנחנו זוג. אבל חוץ מזה המלון משהמם אין מה לעשות שם והאוכל היה בסדר אני לא מתלהבת כל כך חפשי משהו יותר טוב

eladbe1

New member
אני עדיין חושב שהולידי אין עדיף

חדש יותר, מודרני יותר, עמוס פחות ואלגנטי ואינטימי הרבה יותר.

היינו מאוד מרוצים מההולידי אין

בחיפה - נסענו לחופשה זוגית ואנחנו רחוקים מלהיות אנשי עסקים, ומאוד נהינו. לקחנו את החדר המשודרג - זה עולה קצת יותר, אבל יש מרפסת נחמדה עם הנוף של כל המפרץ (אני לא יודעת אם לכל החדרים יש מרפסת, אז כדאי להדגיש זאת בהזמנה), עם שולחן פלסטיק שרק צריך לקוות למזג אוויר נחמד, ואז שתיית תה (יש בחדר קומוקום) או סתם קריאת עיתונים הופכת לחוויה בכל אופן יש שם גם בריכה קטנה ודי רומנטית (במיוחד כשאנחנו היינו בערך היחידים באותו זמן בבריכה). המיקום של המלון נהדר - ליד שדרות מוריה עם כל המסעדות ובתי הקפה - ממש לא צריך להזיז את האוטו. יש גם בית קולנוע ממש ליד במרכז פנורמה (עם סרטים בסגנון של קולנוע לב), יש את מוזיאון מאנה כץ שהוא נחמד, וטיילת לואי שהיא יפיפיה. אפשר גם לרדת במסלול מדרגות לואדי ניסנאס בקיצור מומלץ בחום!!!

למעלה