מחפשת מנחה ומקום לכתיבת דוקטורט בתחום חינוך

sharonco3

New member
מחפשת מנחה ומקום לכתיבת דוקטורט בתחום חינוך

שלום, אני מהמרכז (ר"ג) התחלתי לכתוב דוקטורט ויחסי עם המנחה שלי עלו על מוקש. לפתע הבנתי שאין לו כל כוונה להנחות אותי אלא לשגע אותי כל מספםר חודשים עם נושא לגמרי חדש. אני מחפשת היכן ניתן לעשות דוקטורט באיזור המרכז עם הנחייה אישחית וטובה בתחומי. ניגשתי לאוניברסיטת ת"א והיענות המנחים להנחות אותי הייתה אפסית, זאת מכיוון שהם אינם מכירים אותי כי את התארים הקודמים עשיתי בבר-אילן. אני עוסקת בתחום צאוד ספציפי בחינוך (כמו שאנשים עושים בדוטקטורט) אשמח לקבל חוות דעתכם, תודה, משרונקו.

nitsanal

New member
כמה שאלות הבהרה

אני עושה דוקטורט בחינוך מיוחד בבר אילן ואשמח לסייע לך אך לא ברורים לי כמה דברים : 1. מה התחום שלך בחינוך ? 2. מה הנושא הממוקד עליו את רוצה לכתוב את הדוקטורט ? 3. האם המחקר שאת מעוניינת לעשות הוא כמותי או איכותי ? 4. מי היה מנחה שלך לתזה בבר אילן ? 5. איפה התחלת לכתוב דוקטורט ?

sharonco3

New member
אשמח נורא לקבל סיוע ולענות על השאלות, אלא שאם

אענה כאן על השאלות אזי הדבר יסגיר את המנחה שלי ואותי. בתחום שאני כותבת דוקטורט יש מרצה מוביל אחד בבר-אילן. כתובת המייל שלי הוא:[email protected] אם תוכל לשלוח לי מייל אענה על כל השאלות. (אולי אני יכולה לשלוח לך מייל מכאן? אני לא מכירה עדיין כ"כ טוב את הממשק של תפוז ולא מבינה בידיוק את המונח "מסר") תודה רבה רבה רבה... משרון

למעלה