מחפשת מסגרת לקידום העסק שלי

מחפשת מסגרת לקידום העסק שלי

שלום לכולן, אני עצמאית ורוצה לשפר ולקדם את מצבו של העסק שלי. הייתי במט"י והבנתי שזה לא כל כך בשבילי. אני לא מחפשת ייעוץ, אני מחפשת איזו שהיא מסגרת או קבוצה שתעזור לי לקדם באופן מעשי מאוד את העסק. אולי מישהי מכירה?

חזרתי לא מזמן, אשמח לעזור

שמי לירון, אני יועצת עסקית המתמחה בנטוורקינג צלצלי אלי כבר היום זו שיחת מתנה ואראה איך אפשר לעזור לך, או ממגוון השירותים והסדנאות שלי, או דרך הפניה לבעלות מקצוע עמיתות כל הכבוד על השרשור, זה לא ברור מאליו, בהצלחה, לירון

dinart

New member
מזמינה אותם לבקר במעגל העיסקי שלנו ../images/Emo140.gif

מעגל רעננה והאיזור מתי? נפגשות ביום ג' 19/10 ב-20:30, המפגש מתחיל ב- 21:00 ועד 23:00 היכן? מתחם טליה רבי עקיבא 95 רעננה | עלות: 40 ₪ ...אז כדאי לכן לבוא כי: * אתן אמהות עצמאיות ורוצות לקדם את עצמכן מפה לאוזן * רעננה היא מרכז העניינים ואתן רוצות להיות פה * המעגל העסקי נועד ליצור מערכת של קשרים עסקיים והדדיות של הפניות עסקיות ושיווקיות, לתמוך בכן ולעודד עשיה. מה בתכנית: - פתיחה והסבר על הקבוצה, מטרתה ואופן התנהלותה - סבב 60 שניות הצגת העסק של כל אחת (מומלץ להתכונן...) - 10 דקות הרחבה עסקית אודליה מעצבת פנים. - תרגיל: הנכם מוזמנות לספר על חוויה מיוחדת שהיה לכם בעסק. אשמח לתת לך עוד פרטים בטלפון או במייל בהצלחה

קידום העסק

הי לך, קודם כל בהצלחה. שמי רוית רדיאן, אני חלק מצוות קישורי אימהות, המעגלים העסקיים. לא נתת לנו יותר מדי פרטים על מה את עושה ומהיכן את. יש מגוון מעגלים לנשים עצמאיות. את מוזמנת לפנות אלי ישירות, אשמח לנסות לכוון. סופ"ש נעים, רוית

למעלה