מחפשת מסלול אופניים קל מאוד

loridori12000

New member
מחפשת מסלול אופניים קל מאוד

לפני שנה הייתי בטיול אופניים בהולנד, מאוד נהניתי ואני מחפשת מסלולים דומים, בעיקר במשור. האם יש מסלולים כאלו? התרשמתי שרוב המסלולים לאופניים הם עם עליות (ירידות זה בכף). אנא הצעות, לרוכבת אופניים מבוגרת ונושפת אך אוהבת את אוויר הצח. loridori

הרושם הראשוני לא קובע ../images/Emo8.gif

יש ימבה של מסלולים שטוחים עד משופעים קלות במרחבי הארץ. אחד שאני הולך לרכב בו עם אשתי מחר זה נחל הבשור ליד קיבוץ צאלים. ויש את הירקון - ונחל אלכסנדר ו.... ניתן גם לאחרים להתבטא .

יורם חן

New member
5 מסלולים קלים, גם למתחילים../images/Emo26.gif

1. נחל כיסלון, סימון שבילים אדום (צומת אשתאול) 2. דרך בורמה סימון שבילים אדום (צומת נחשון עד כביש 38) 3. מסלול עוקף הר איתן סימון שבילים אדום (ליד קיבוץ צובה) 4. דרך נוף הר כרמילה, סימון שבילים שחור (ממושב שואבה ועד כביש 38 )- קצת עליות בהתחלה וירידות מהירות בהמשך. 5.דרך נוף כרמל, סימון שבילים שחור (מהמוחרקה ועד כביש דליה-אלייקים, אפשר גם להתחיל מעוספיה).

HK Action

New member
כיסלון קל?

כיסלון זה בערך !100Km~ של עליות... אבל נוף מהמם.

יורם חן

New member
על איזה כיסלון אתה בדיוק מדבר ../images/Emo35.gif

אין "100KM" מהים התיכון ועד לגבול ירדן
פתח מפה, תאמין לי שתלמד מזה המון

yargil2

New member
קל?

אני מצטרף לתגובה... כסלון קל למישהו שרכב בהולנד אולי רק בירידה! Sorry יורם, מבלי כוונה לפגוע

יורם חן

New member
התכוות, למי שרוכב בהולנד רק בירידה

אז יכול להיות שגם כיסלון קשה. כתבת דבר והיפוכו בתגובה. מי שרכיבה במורד נחל כיסלון (וגם בכיוון ההפוך) קשה לו ומוגדרת כ "100 ק"מ של עליות" או שלא היה במסלול אליו אני מתכוון או ש.....

akivab

New member
בנוסף

דישון מג'ש לאיילת השחר , דליית אל כרמל לכביש 4 דרך המזבלה ועין הוד (במגמת ירידה בלבד)

מסלול שמזכיר את הולנד..

מקיבוץ גונן אל ההצפה בחולה וחזרה, שבילים שטוחים להפליא לאורך תעלות, ציפורים ואווירה פסטורלית... ממליץ בחום... עדיף בשעות הערב/אחר הצהריים

loridori12000

New member
תודה על ההצעות למסלולים- עוד שאלה

האם המסלולים האלו בטוחים - לא מסוכנים? ןלא בכביש, נורא אהבתי שבהולנד היו מסלולי אופנים - זה מפחיד אותי לנסוע בכביש. תודה על כל ההצות --לורה

כל המסלולים שהציעו לך כאן הם להרים

כלומר- לאופני הרים, על דרכי כורכר ללא מכוניות מומלץ לרכוב על אופני הרים במסלולים הנ"ל

shl17

New member
מסלול בול כמו בהולנד

מחורינחם לאמשטרדם מגמת עליה מישורית

RONBIKE

New member
מסלול אכזיב לדעתי הוא מס.1 בישראל

אין בישראל מסלול טיול חופים לאופניים כלומר על כביש סלול מי שאוהב ים שקיעות גלים מיתנפצים על הסלעים וסביבה נופית יפה בהחלט. מסלול זה היה נבחר להיות המסלול מס. 1 לטיול אופניים קל. עוד מסלול שאני הכנסתי בהרים על גדות החצבאני מסלול סלול לאופניים הארוך ביותר שאני מכיר בארץ שמתחבר לקיבוץ דפנה . ואם כבר נמצאים באיזור אז יש גם את מסלול הטיילת בין קרית שמונה לכיוון נחל הירדן ולכיוון הטיילת היפה של כפר בלום כולו סלול לא הרבה קילומטרים והכל שטוח .

למעלה