מחפשת מסעדת בשרים טובה ליום הולדת

marinalevy

New member
מחפשת מסעדת בשרים טובה ליום הולדת

טוב, לא לקנות את המסעדה בתור מתנה ליום הולדת, אלא מקום לצאת עם החברים לכבוד יום ההולדת שלי. החברים "אניני טעם" בתחום הבשר ואני בעצמי מחפשת מקום עם אסאדו משובח. נושא הכשרות לא חשוב כלל. אנחנו תושבי אזור השפלה(גדרה,רחובות) ורצוי מקום לא רחוק כל כך. יום הולדת עוש שבועיים. תודה רבה לכם מראש, בברכה, מרינה

udical

New member
מו ומו ברחובות

מומלץ לא להגיע בנהיגה ולשתות הרבה

udical

New member
וגם אסאדו בחווה בין נס ציונה לראשל"ץ.

פנטסטי

אסאדו בחווה עברו לפני כמה חודשים

אם אני לא טועה הם ליד נתניה עכשיו :X חבל, ברחו לפני שהספקתי לנסות אותם... לשואלת - יש לי המלצות על מסעדות עם בשר מצוין, אבל אני מתקשה להיזכר במקומות עם אסאדו :/

Godu

New member
הכי טובה שאני אכלתי בה היא

"התחנה" במטולה כולה שלוש שעות נסיעה ואתה שם :)

ב"טחנה" במטולה אין מי שיכול להתחרות-אגדה!!!

מזה שנים לא מעטות אני אוכל שם פעמיים-שלוש בשנה וזו מסעדת הבשר הכי טובה בארץ! נכון...ממוקמת במטולה...אבל למי לא יוצא לבקר פעם-פעמיים בשנה בצפון? אני מטורף על מסעדות בשר איכותיות וכבר שנים שאינני מצליח למצוא מסעדה שמצליחה להתחרות ב"טחנה" מבחינת איכות הבשרים ומבחינת אלמנט עלות-תמורה. נכון שהמנות העיקריות "נראות יקרות"...אך לא לשכוח שבמחיר המנה מקבלים מנות ראשונות מטריפות וללא כל הגבלה. אין עליהם ואני ממליץ לכל "שוחר\ת" בשר ממש בחום לבקר שם.

karpe

New member
לצערי אני חולק עליך

פעם הם אכן היו מעולים, בשני הביקורים שלי בשנה האחרונה נחלתי אכזבה. סטייקים בינוניים לגמרי. לא נוראים אבל בהחלט לא משהו לכתוב עליו הביתה. בטח שלא מצדיק נסיעה לשם..

מביקור לפני שבוע אני התרשמתי כי הם...

רק מלפני שבוע הייתי ב"טחנה" והיה מעל ומעבר ממה שניתן לצפות ממסעדה כזו טובה... אני כל פעם נהנה שם יותר ויותר. אכלתי בעבר המון בשר , בהמון מסעדות בשר שוב ושוב , (גם בהווה ובעתיד) ואני באמת חושב שזו אחת מ-3 מסעדות הבשר הטובות בארץ. יש שלל סיבות שיכולות לגרום שבאותה נקודת זמן שסעדת במסעדה משהו לא הלך בצורה הטובה ביותר...קורה לטובים ביותר. לי - כאחד שהיה שם פעמים רבות - לא היתה פעם אחת נפילה איתם אלא להיפך!

למעלה