מחפשת מעטפות??? להזמנות כמובן. אבל מגוון רחב???
ש *שיר New member 28/8/01 #6 אני קניתי בבית דפוס אני לא יודעת אם זה יצא יותר יקר או זול, כי לא היה לי כוח להשוות מחירים בכל מקרה, עלה לי 1.10 למעטפה מנייר ממוחזר והיו לו ה-מ-ו-ן סוגים של מעטפות.
אני קניתי בבית דפוס אני לא יודעת אם זה יצא יותר יקר או זול, כי לא היה לי כוח להשוות מחירים בכל מקרה, עלה לי 1.10 למעטפה מנייר ממוחזר והיו לו ה-מ-ו-ן סוגים של מעטפות.
נ נועה ורועי New member 28/8/01 #3 בביקורי בארטא ביום ראשון... ראיתי שיש להם מגוון די קטן. אבל ברגע ששאלתי על מעטפה ספציפית הוא הבהיר לי שניתן להזמין כמעט כל מעטפה מכל מנייר שראיתי בחנות. אני חושבת שיש לו קטלוגים של מעטפות. שווה לברר. בהצלחה אה, הכתובת של ארטא: נחלת בנימין 83 תל אביב
בביקורי בארטא ביום ראשון... ראיתי שיש להם מגוון די קטן. אבל ברגע ששאלתי על מעטפה ספציפית הוא הבהיר לי שניתן להזמין כמעט כל מעטפה מכל מנייר שראיתי בחנות. אני חושבת שיש לו קטלוגים של מעטפות. שווה לברר. בהצלחה אה, הכתובת של ארטא: נחלת בנימין 83 תל אביב
נ נועה ורועי New member 28/8/01 #8 את מדברת אליי? ../images/Emo12.gif אם כן, אז במגוון מחירים עצום. מ שקל למעטפה עד 8 ... תלוי בנייר ובצבע(?!).
את מדברת אליי? ../images/Emo12.gif אם כן, אז במגוון מחירים עצום. מ שקל למעטפה עד 8 ... תלוי בנייר ובצבע(?!).
א אתי@ New member 28/8/01 #9 המממממ... ../images/Emo51.gif ובפעם הבאה תעמדי מול המראה ותשאלי: Are you talking to me?