מחפשת מעצבת פנים

כרמלה2

New member
מחפשת מעצבת פנים

מאחר ואני גרה בדירה שכורה, צריכה מעצבת שתבוא לביקור אחד בלבד.

aharonti

New member
הירהורים

סתם שאלה... מדוע מעצבת פנים ולא מעצב פנים?

SilverHand

New member
כותבת מהיוזר של הבת שלי.

נראה לי שארגיש יותר נוח עם אשה. מעצב הוא כמו פסיכולוג. צריך לספר לו איך אנחנו חיים, אם אנחנו מרבים לקבל אורחים או ההיפך, מספרים לו דברים שבדרך כלל מספרים רק לאנשים שמכירים אותנו היטב. עם מעצבת אפשר יותר לצחוק, לשאול, לפתח נושאי שיחה ואולי אפילו לשאול אותה שאלות אישיות. גם יש לה יותר סבלנות. לכן יש הרבה יותר מעצבות ופחות אדריכליות.

aharonti

New member
הירהורים 2

יקירתי, נכון...עם מעצבת "אפשר יותר לצחוק" ,שהרי ידוע שאנו הגברים נטולי חוש הומור. עם מעצבת ניתן גם "לשאול" ,הרי גם זו עובדה ידועה שלנו הגברים לעולם אין תשובות. שלא נדבר על..."לפתח נושאי שיחה",שזה כמובן מעוזן של נשים בלבד. "סבלנות" אמרנו? ועוד לא הגענו לחלק המעניין ...הסטטיסטיקה, "לכן יש יותר מעצבות ופחות אדריכליות". סליחה ,פה אנו בבעיה, האם זה בגלל שאפשר לצחוק איתן ,או בגלל שיש להן יותר סבלנות ? כרמלה את צודקת, מעצב הוא באמת לפעמים כמו פסיכולוג , ואת צריכה אחד כזה דחוף!!!

כרמלה2

New member
בגלל שיש להן יותר סבלנות.

אי אפשר בלי אלימות מילולית? למה היית צריך להוסיף את שני המשפטים האחרונים?

aharonti

New member
הירהורים 3

אילו גבר היה כותב שהוא לא היה נוסע באוטובוס בו נוהגת אישה,שהרי לגברים יש כושר התמצאות טוב יותר,מעניין מה היתה תגובתך. דעות קדומות הן שורש כל רע ,תטפלי בזה ומוטב שעה אחת קודם.

ש ו נ י 69

New member
../images/Emo13.gif

בואי לרגע נפריד בין הדברים. אם את מחפשת לצחוק ולהעביר סיפורים אישיים, ואת מרגישה יותר נח לעשות את זה עם אשה, על הכיפק. זכותך לחשוב ולהרגיש כך. אם בבעל מקצוע אנו דנים. לדעתי את צריכה לחפש ולברר על בעל/בעלת מקצוע הטוב לנושא בו את מחפשת. לדעתי ומהכירותי. ישנם מעצבים, וישנן מעצבות, אתם/ן את יכולה לדבר, להסביר, לשוחח, להתייעץ, לצחוק, להתרגש, לחדש, ולעצב. ראיתי אנשים נחמדים, מבינים, מקצועיים, ויעילים. משני המינים. ולהיפך. שיהיה לך בהצלחה

כרמלה2

New member
לא התכוונתי שההודעה תגרור שרשור כזה

קבעתי כבר עם אווה עמיחי מנהלת פורום תכנון וסביבה. יצרתי איתה קשר במסרים בשנה האחרונה עוד כשהייתה מנהלת שיפוץ תכנון ובניה.היא באה בתור מעצבת אבל גם קצת בתור חברה. הדירה שכורה ולכן לא רציתי להשקיע יותר מדי.

למעלה