מחפשת מעצב/ת שיער ומאפר/ת...

Sharon_1

New member
מחפשת מעצב/ת שיער ומאפר/ת...

הבעיה - אני לא יכולה לעשות תסרוקת ואיפור ניסיון אלא כמה ימים לפני החתונה כשכבר יהיה מאוחר מדי להתחיל לשנות ולסגור עם מישהו אחר. אני צריכה מישהו שבאמת אני יכולה לסמוך עליו. יש לי תמונה של התסרוקת שאני רוצה ואיפור ממש ממש פשוט. (כשני כבר מתאפרת זה לא יותר מאייליינר LIPGLOSS ומסקרה שקופה. עוד בעיה - העור שלי נורא רגיש, אז לא כל איפור יהיה טוב עליי. ועוד בעיה - אני נורא מפחדת להתאפר עכשיו, עם העדשות... למישהי יש פתרום לכל הבעיות שלי.... תודה!!

1. לצערי אין לי המלצות.

2. בחתונה, שלא כמו בימים כתיקונם האיפור המתבקש הוא קצת יותר ממסקרה שקופה וליפגלוס, למרות שאני באופן אישי מאוד ממליצה לכלות שאינן מתאפרות לנהוג כך גם ביום החתונה אם זה מה שגורם להן להרגיש בנוח. כאחת שהרכיבה עדשות מגע מגיל 12 והתפטרה מהן בניתוח רק לפני שנתיים אני יכולה להעיד שתמיד תמיד הייתי מאופרת. שני תנאים: 1. מסקרה עמידה במים שאינה מתפוררת. 2. לעולם לא למרוח קו בתוך העין. 3. וזה גם בענייני אלרגיה: לדאוג שבאיפור שהמאפר שלך משתמש לא יהיו 2 מרכיבים: האחד הוא אבץ והשני הוא אלומיניום. מה שאומר שאת צריכה מראש לוותר על "נצנצים" למינהם. אין בעיה להתאפר עם עדשות מגע. נקודה. מאפר יודע יפה מאוד לקבע את האיפור באופן שלא נושר עלייך אפילו גרגר אחד. בחתונה של שרית של ערן הרכיבה אמה עדשות מגע חד פעמיות. אני בעצמי הרכבתי לה את העדשות. חשוב לקבע את האיפור במיים ואז נוצר מעין "דבק" טבעי. בהצלחה יקירה.

Sharon_1

New member
קודם כל - תודה!!!

דבר שני - אפשר לקבל את הטל´ שלך. אבל אני אהיה חצופה ואבקש את הטל´ בבית - ולמה?! כי אחרת להתקשר לפלאפון עולה לי הון!! ואני עושה בערך מיליון שיחות ביום. כבר אמרתי לאמא שלי שבסוף השיחות טל´ יעלו לי יותר מהחתונה... בכל מקרה - אם זה בסדר, אני אשמח לקבל. אם לא - תגידי לי, ואולי נתכתבה קצת?! תכתבי מה נוח לך. שמעתי המלצות על מישהי מכוכב יאיר, מכירה?!

הטלפון שלי בבית: 09-7496734

ותתקשרי כעת.. אחרת אי יוצאת היום ולא תתפסי אותי עד הלילה מאוחר....

Sharon_1

New member
תגידי מתי להתקשר בלילה מאוחר

SORRY - אני לא יכולה עכשיו. זה בסדר אם אני אתקשר מאוחר. בכל מקרה - תני לי גם את הסלולרי, אולי אני אתריע לפני שאני אתקשר הביתה, שאני לא אעיר את כולם... תודה!!

Sharon_1

New member
אין בעיה!! תודה רבה, נדבר...

אני באמת כבר רוצה לשמוע קול והתאים אותו לפנים..

*שיר

New member
שרון, אם את מחפשת באזור ת"א

אני יכולה להמליץ לך בלב שלם על המאפרת שלי. היא מקסימה ועדינה. לי היא עשתה איפור ממש פשוט ועדין אבל מאוד יפה, והוא גם החזיק ש-ע-ו-ת. כבר הזכרתי אותה כמה פעמים וגם יעלי9 הלכה אליה וחזרה מרוצה. אם את רוצה עוד פרטים, אשמח לתת לך ובנוגע לעדשות - כמו שאתי אמרה: אין בעיה עם איפור למעט אייליינר, שלא כדאי לשים. כמו כן כדאי לדאוג שכל האיפור הוא היפואלרגי ושלא משאיר פירורים (בעיקר המסקרה).

Sharon_1

New member
רוצה עוד פרטים....

אם את רוצה את יכולה לכתוב לי ישר למייל [email protected] אי אפשר אייליינר?! הבנתי שאי אפשר עיפרון בתוך העין לא מעל העין.

*שיר

New member
סליחה, התכוונתי כמובן לעפרון

אבל היא במילא לא שמה איילינר... כי יש איפור עדין על העין ומסקרה. ההדגש של העין בא בדרכים אחרות. עזבי, אני סתם מקשקשת שטויות. בקיצור, תדברי איתה ותשאלי אותה מה היא חושבת. אשרת ישורון, 03-6477011

Sharon_1

New member
עוד כמה שאלות -

כמה היא לוקחת? האם היא באה למלון? מכירה מעצב/ת שיער? (עדיף שבא למלון).

*שיר

New member
תשובות ../images/Emo42.gif

1. היא לוקחת 100$. משלמים על איפור נסיון, ואם את לוקחת אותה, אז זה כמובן יורד מהסכום הסופי (כלומר, בסוף משלמים רק את ההפרש) 2. היא מגיעה לאן שמבקשים ממנה 3. מעצב שיער היא בעייה עואבת. גם אני חיפשתי מישהו שיבוא אבל בסוף הלכתי למספרה ברמת אביב ג´ והייתי מאוד מרוצה (רמי מור, אם את כבר שואלת)

Sharon_1

New member
נראה לך שיש טעם לעשות איפור ניסיון

3 ימים לפני אחרי שכבר בעצם סגרתי איתה הכל לפני? גם תסרוקת ניסיון אני לא יכולה לעשות, אלא כמה ימים לפני. יש לך אולי את הטל´ שלו?

*שיר

New member
בוודאי, הכל מתוייק ...

מספרת רמי מור, 6431990 לקחו ממני 400 שקל וזה כלל כמובן ייעוץ מקדים של שעה... אני חושבת שגם 3 ימים קודם כדאי לעשות איפור נסיון, כי הרעיון זה גם להחליט על סוג האיפור, הצבעים וןהסגנון ולא רק על המאפרת עצמה. חשוב לעשות את זה קודם, כדי שביום הארוע עצמו לא תתחילו להתברבר, כי הרי אין יותר מדי זמן (ואין עצבים) לדברים האלה. ככה, כמה ימים קודם, תשבי אתה בשקט ותחליטו מה אתן רוצות.

Sharon_1

New member
תודה רבה!!!

עזרת לי מאד!!! אני באמת רוצה תסרוקת פשוטה ואיפור עדין. אני אוכל לעשות את הניסיונות 4 ימים לפני. תודה!!

למעלה