מחפשת מעריצים / ות של הבקסטריט בויי

howiefan

New member
מחפשת מעריצים / ות של הבקסטריט בויי

מחפשת מעריצים / ות או אוהבי/ות של הבקסטריט בוייז בכל המינים צבעים גילאים. אני מדברת על רצינים / ות בלבד, שמסוגלות לכבד כל אדם באשר הוא אדם ללא קשר לדעתו הפוליטית ו / או המוסיקלית. צרו קשר [email protected] ולחולוני - דיברנו על כל השטויות שרשמת בעבר, אתה חייב להפסיק להכריח אנשים לאהוב אך ורק את מי שאתה אוהב, ולכבד דעה של כל אדם. למוסיקה אין גיל, כל אדם רשאי לאהוב כל מוסיקה שהיא בלי לקבל אישור ממך! אנחנו במדינה דמוקרטית , ומה שאני באמת לא מבינה - אתה הרי לא אוהב את ווסטלייף - אז למה אתה נכנס לפה בכלל? בגלל שנסגר הפורום ב - iol? אתה צריך תשומת לב? לך לפורום מוסיקה של וואלה, אבל בחייאת ההודעות שלך הן ילדותיות, טיפשיות וסתם לוקחות מקום מיותר בדף. חפש לך פורום אחר ותפסיק להטריד בחורות שלא עשו לך כלום. אתה הרי לא קולט שאם לא יהיה שלום בינינו לא יהיה שלום עם שכנינו? בחייאת די! תתבגר!

sweet_angel

New member
?=?=?=?=?=?=?

סליחה אבל נמאס לי להסביר שאנחנו כאן כדי להביע את דעותינו השליליות משו לגבי הלהקה הממוסחרת שאתן קוראות לה ווסטלייף......... חיי מערב???????? בלי קשר סליחה???????????????????????. מה את מחפשת פה מערצי בקסטריט בוייז?????? פה זה רק ווסטלייף אז את רואה כמו שאת מחפשת אנשים שאוהבים את בקסטריט בוייז אנחנו מחפשים אנשים שאוהבים בלאק מטאל רוק כבד ופאנק אז קפצי לי ואלוהים............................ את ממש דפוקה מה את מקשרת בין פורום של מוזיקה לשלום בין שכיננו תעשי לי טובה את לא יודעת בטח שום דבר בפוליטיקה

howiefan

New member
איזה רמה נמוכה

אני לא מחפשת אנשים כמוך, את צריכה ללמוד לכבד כל אדם באשר הוא אדם, הקללות שלך והירידות הטיפשיות שלך רק מראות באיזה רמה נמוכה את. וכדאי למנוע אי הבנות, אני לא ממעריצות ווסטלייף אבל אני כן חושבת שהם נחמדים והייתי בשתי ההופעות שלהם בארץ. אני יודעת בוודאות שרבות מהמעריצות שלהם הן גם של הבקסטריט בוייז ולכן השארתי את ההודעה. ובהחלט יש לזה קשר ליחס בין אישי, ואני יגיד לך עד כמה אני לא מבינה בפוליטיקה- אני סטודנטית שסיימה בהצלחה רבה שנה ראשונה ללימודי תקשורת ועיתונאות ואטוטו מתחילה שנה שניה, לתואר ראשון בתחום, ובעלת קשרים רבים בתקשורת ובפוליטיקה. אז לפני שאת פותחת את הפה בכלל, אני מציעה לך קודם כל לשטוף את הפה במים וסבון, לעצור לחשוב ואולי אז לרשום (ועדיף שלא), כי את גורמת המון מבוכה - לעצמך, וחבל. ואני עדיין מחכה לתשובה ממעריצות / אוהבות בקסטריט בוייז, תודה.

sweet_angel

New member
אוקיי.........

קודם כל קוראים לי עידית... מה שלומך? הכל בסדר? תיראי לפי מה שכתבת את לא קראת את רוב ההודעות שלי ואולי קראת את ההודעות האחרונות שאולי העליבו ופגעו בחלק ממעריצות ווסטלייף... אבל זה לא מה שאני מנסה לעשות וכמובן שאני לא מנסה לפגוע באותן מעריצות למרות שיש פה חלק גדול מהמעריצות שיודעות טוב מעוד לקלל ולפגוע גם אם רק שואלים אותן שאלה לגבי הלהקה... אני כאן כדי להביע את הדעות והמחשבות שלי בנוגע לווסטלייף ומוזיקת פופ בכלל... אז נכון הדעות שלי לפעמים יכולות להיות עוקצניות ופוגעות מאוד אז מה?? לא להביע את הדעות שלי??? והפורום הזה מהו בסך הכל מקום מפגש לאנשים שיש להם תחום אחד משותף במקרה הזה מוזיקת פופ ואני לא רק ``יורדת``על המעריצות השתתפתי הרבה בפורום שאלתי שאלות לגבי הלהקה וניסיתי להבין מה יש לאהוב בהם כל כך אני מכבדת בני אדם...... אבל לפעמים יש דרך לדבר עם בני גילך לאנשים גדולים ממך... עוד משהו.. בעבר הלא רחוק כל כך אהבתי את בקסטריט בוייז... אז אם את צריכה עזרה....אני אשמח... ביי...

טיפשי טיפשי טיפשי

אין גבול לטיפשות לחפש מעריצי ברסטריט בפורום ווסטליף... פשוט אין לאנשים חיים

למעלה