מחפשת מקום בצפון עם 13 צימרים

oren911

New member
מחפשת מקום בצפון עם 13 צימרים

ליציאה מטעם העבודה. צריכה רמה יחסית גבוהה, בריכה כמובן, ארוחות או מקום לאכול באזור וגם עם יש קיאקים או פעילות אחרת. תודה!

drtrip

New member
אתמול הייתי במקום שיכול להתאים...

קוראים לו סוויטות נוף גלילי ביבניאל. יש להם 9 סוויטות והעשירית ענקית. זא"ת דירה ממש עם מספר חדרים ומספר שרותים ומקלחות ברמה גבוהה. יש שם בריכה ובר שפתוח 24 שעות ביממה. יש ארוחות בוקר, טיולי גיפים ועוד... ממליצה... תצרי קשר עם מאיר תבדקי עם יש בכלל מקום.

aviru49

New member
לדעתי חפשי בקיבוצים או

אם אתם רוצים בקתות עץ ,אז מצפה השלום,נראה לי שיתאים לכם,אומנם הם לא מאפשרים למנגל באתר(דבר שמרגיז אותי) אבל המקום נחמד צופה על הכנרת,וכמות מספקת של צימרים(אני מתפלא ש-drtrep לא המליצה עליהם)

drtrip

New member
עוד מקום שאני אישית אוהבת...

אחוזת אלפסי בשאר ישוב. אומנם אין בריכה, אך יש להם טיולי טרקטורונים סוף הדרך... ארוחות בוקר... ומקום סה"כ שקרוב לקייקים,דגי דפנה, דג על הדן, כפר סאלד ועוד...

אני ביקרתי בוויטראז' - ממליץ בחום

וויטראז' בבית הילל היא אחוזת צימרים נעימה למראה, ובנויה לתפארת. גם ראיתי חדרים, גם הצצתי בחדר האוכל וגם בחדרי הטיפולים. מקום ידידותי, מתאים לקבוצות, אינני זוכר כמה חדרים אבל נראה שיש להם מספיק. יש גם מקום לישיבות/מפגשי עבודה. מרחק הליכה מהקייאקים וקרוב לכל אתרי המים בגליל העליון.

drtrip

New member
הי אמנון,

בויטראז' יש 7 חדרים והם רוצים 13!! באמירי הגליל המקום מקסים אך הם רוצים בריכה!

גם אמירי הגליל טוב

מקום נפלא לקבוצות אבל בעניין הבריכה יש רק במושב אמירים (3 דקות מהמקום - ברכב) לקיאקים צריכים לנסוע כ- 30 דקות. כל השאר נפלא! האוירה, האנשים, השירות והסביבה

למעלה