מחפשת מקום התנדבות

Neta558

New member
מחפשת מקום התנדבות

אני מחפשת מקום התנדבות עם בעלי חיים. האם אתם מכירים מקומות העוזרים לבעלי חיים (רצוי באזור ת"א אבל לא רק) הזקוקים למתנדבים בשעות הבוקר? אשמח להתנדב בכל מקום הזקוק לעזרה, בו אוכל להקל על סבלם של בעלי החיים. כלומר, גם מקום שמרדים בעליי חיים, אם הוא זקוק למתנדבים בטיפול בחיות וכו´...

shanty.G

New member
נטע- את נפלאה../images/Emo140.gif

המממ.... אם אנחנו מכירים
אז ככה, האמת היא שאני מעט משוחדת בגלל הביקור האחרון שלי בצב"ח ר"ג, הנמצא בחסות ובהנהלת עמותת "תנו לחיות לחיות". המקום הוא קטן יחסית, וכמו כל בתי המחסה, עצוב מאוד. הייתי מפנה אותך מייד לשם- הם נמצאים ברחוב חפץ חיים 4 בר"ג (ליד נחלת יצחק קרוב לת"א). אני מצרפת תמונה של כמה חתולים - הגורים נמצאים שם ממש עכשיו (יחד עם עוד המון גורים ובוגרים נטושים) ומחכים לבית חם. אבל יש עוד המון אפשרויות- עמותת SOS חיות - הזקוקים למתנדבים שישמשו כ"משפחות אומנות" לבע"ח לפני אימוץ; כמו כן, הם זקוקים למתנדבים לשישי-שבת, אלו הם ימי האימוץ- צריך לדבר עם המבקרים, לתשאל, להסביר וכו´. העמותה למען החתול, הנמצאת באבן יהודה באתר עמותת "תנו לחיות לחיות" את יכולה למצוא ´טופס מתנדב´ ולשלוח; עמותת spay israel זקוקה למתנדבים (5774007-03) בעיקר להסברה ולעזרה באימוץ זמני- לדבר עם אדלה (בחורה מקסימה!). בקישור המצורף תוכלי למצוא אתרים של העמותות שהוזכרו פה, ושל עמותות ומקומות נוספים. כל הכבוד נטע!!! ספרי לנו מי הם בני המזל שיזכו בליבך הטוב
shanty

Necrophil

New member
התנדבות בשעות הבוקר

זה בטח מאוד עוזר... (מאחר ורוב המתנדבים הם ילדים המתנדבים בשעות אחר הצהריים) עוד אופציה- מה עם גני חיות? שמעתי אגב שהולכים לסגור לכם שם את גן החיות התל אביבי... :\

Neta558

New member
גני חיות? - לא

אני מספיק לא שלמה עם הרעיון של התנדבות במקום שמרדים בע"ח, אבל זו נראית יל אופציה רעה במיעוטה כרגע. גן חיות? אני לא חושבת שיש מקום לקיומם של כאלה, ובטח לא אתרום לכך...

Necrophil

New member
אמרת שאין לך בעיה לעבוד במקום

בו מרדימים גם בעלי חיים, את רוצה לבוא כדי להקל במעט על סבלם של בעלי החיים. ואל תשכחי שאת מתנדבת, ולא עובדת בשכר, כך שתחסכי ממני את עניין העבודה כשכירה של מקום שמנצל בעי"ח. גן חיות זה מקום מצויין להקל קצת על סבלם של בעלי חיים, במקום בו הם סובלים יותר. כמובן, את צריכה קודם להיות סגורה על עצמך עם מה את רוצה לעשות, זה דבר ראשון...או מה העמדות שלך...

למעלה