מחפשת מקלט לנשים מוכות באזור בית שמש

מחפשת מקלט לנשים מוכות באזור בית שמש

שלום לכם,
אני אוספת תרומות של מוצרי קוסמטיקה ואיפור מאנשים פרטיים ומחברות, במטרה להעביר אותם לנשים ונערות בסיכון.
יש לי חברה שעוזרת לי בתיווך למקלט בלוד, אבל יש לי הרבה תרומות ואני מחפשת מקלט נוסף (רצוי קרוב למקום מגורי בעמק האלה)
פניתי לאגף הרווחה בעריית בית שמש, ולאגף הרווחה במטה יהודה, הייתי בטוחה שהם ישמחו מאד ויעזרו לי להעביר את התרומות ליעדן,
אבל להפתעתי ואכזבתי הם אפילו לא החזירו לי צלצול.
איפור וקוסמטיקה אולי נשמעים כמותרות, כשהנשים האלה נלחמות על חייהן, אבל אני חושבת שכל דבר שיכול לשפר את מצב הרוח שלהן
מבורך. יש לי קרמים ומוצרי איפור חדשים באריזה שנתרמו על ידי "לוריאל" ו"מוצרי ים המלח" ועוד בשמים וקרמים שתרמו נשים ברוחב לב.
אם משהי/מישהו מכם יכול לסייע לי ביצירת קשר עם מקלט כזה בבית שמש/קרית גת/קרית מלאכי,
אני אודה לכם מאד,
יום נפלא

רעיון אחר באיזור

יש את בית חולים איתנים שהוא בית חולים פסיכיאטרי. יש שם מחלקת נשים סגורה, אקוטית (אישפוזים קצרים). כשעבדתי במחלקה כזו אני הייתי מחפשת באופן פעיל תרומות של איפור וקוסמטיקה, כי זה מאוד חשוב להשאיר פיסה מהחיים הנורמליים במקומות משוגעים.
אם את רוצה שלחי לי מסר ואני אחפש את הטלפון של העו"ס שם

bateld24

New member
מקלט לנשים מוכות בבית שמש

היי..
יש בבית שמש מקלט לנשים מוכות מהאוכלוסייה החרדית שנקרא "בת מלך".
היות ומקום המקלט חסוי לא ניתן לפרסם את כתובתו בשל הרגישות הרבה בנושא, אבל יש מספר טלפון בו תוכלי לנסות ליצור איתם קשר.

בת מלך-1800-292-333

בהצלחה!

chulila

New member
יש כמה מעונות של חסות הנוער בירושלים

ואני בטוחה שהם יותר מישמחו לתרומות.
אם את מעוניינת, אנא צרי קשר במסר ואשמח לקשר אותך אליהם.
בבית שמש אני יודעת שיש מסגרות למכורים לסמים, אולי שם?

למעלה