מחפשת מרצה בנושא העשרה עצמית

מחפשת מרצה בנושא העשרה עצמית

שלום לכולם, אני מקווה שאוכל למצוא כאן תשובה, אני מארגנת מפגש של חברות ומחפשת תכנים להעברה בערב, על מנת שיהיה ערב סוחף, כייפי ומעניין. חשבתי על הרצאה בנושא יזמות אישית ונשית (מאחר וזה ערב בנות) אם מישהו מכיר, או יודע או שמע הרצאה מעניינת בנושא, אשמח לקבל פרטים. הדס

orit1420

New member
עברתי עכשיו קורס העצמה אישית על פי

דרך האמן אפשר לנסות את הספר קודם הוא מצויין וקל לקריאה הוא נקרא דרך האמן כתבה ג'וליה קמרון העבירה את הקורס מנחת קבוצות בשם ענת אשד חפשי אותה בגוגל היא גם מגשרת בהצלחה אורית

ניצייי

New member
ערב חוויתי לגוף ולנפש -

שלום הדס, אני שמחה להציע לך ערב מהנה לקבוצת הנשים, המשלב גם הרצאה וגם מפגש חוויתי סוחף של "חוויה בתנועה" . ההרצאה בנושא : חלומות, מציאות ומה שביניהם. רובנו חיים ב"באר" שיצרנו לנו אך בידנו הדבר לעבור לחיים " ביים" של אפשרויות . ההרצאה נותנת מוטיבציה ומעוררת השראה עם ערך מוסף רב. הרצאה חווייתית ומרתקת על מה שמפריד בין החלומות, השאיפות והכוונות שלנו לבין המימוש שלהם במציאות. לאחר ההרצאה - "נשים נעות" - חווייה סוחפת של תנועה, מוסיקה, קצב, מגע והתרגעות מפגש קסום של ניתוק מוחלט מהמציאות השוחקת.פסק זמן "ממלא מצברים" משגרת היום-יום , מפגש ייחודי, מעצים, משחרר, מפיג מתחים ומחבר אותנו לשמחת החיים. אין צורך בנסיון קודם בריקוד. לפרטים נוספים אנא התקשרי - יעל - 0505324202

למעלה