מחפשת מרצה בנושא יזמות אישית ונשית

מחפשת מרצה בנושא יזמות אישית ונשית

שלום לכולם, אני מקווה שאוכל למצוא כאן תשובה, אני מארגנת מפגש של חברות ומחפשת תכנים להעברה בערב, על מנת שיהיה ערב סוחף, כייפי ומעניין. חשבתי על הרצאה בנושא יזמות אישית ונשית (מאחר וזה ערב בנות) אם מישהו מכיר, או יודע או שמע הרצאה מעניינת בנושא, אשמח לקבל פרטים. הדס

מירה ח

New member
ממליצה...

שלום הדס, אני ממליצה לך על חנה בית הלחמי. היא מרצה מנוסה מאד וידועה ויש לה מספר גדול של נושאים מרתקים עליהם היא יכוה להרצות לנשים והיא טובה מאד בהעצמה. יש לה סגנון ייחודי משלה, ואיננה "שטאנץ" של שום דבר. אני נעזרת בשירותיה הטובים בקבוצות שלי והיא תמיד נפלאה. כתובת המייל: [email protected] מאחלת לך הצלחה בפעילות, (ואשמח אם תעדכני אותי), שלך, מירה חניק www.haderech.co.il

Rוני

New member
שלום מירה וברוכה הבאה

המצלצות מסוג כזה ראויות שתהיינה במסר אישי. אחרת זו פרסומת. חנה בית הלחמי אינה היחידה המרצה בנושא, יש פה אנשים נוספים בתחום, ועדיין הם לא משתרשרים להודעה, על מנת לא לעשות פרסומת. בהזדמנות זו מברכת אותך על הידע הרב שאת זורעת סביב. ואגב, אפילו המלצתי עליך בפני גיסי שמנהל מפעל היי טק, והוא שכר את שירותייך בתחום שלא יכולתי לעזור לו. אבל גם את זה עשיתי מאחורי הקלעים

מירה ח

New member
תודה, כל יום לומדים.

Rוני, אינני בקיאה בנורמות ההתנהגות של פורום זה (אם כי, מקריאות קודמות בו ראיתי מאמנים ובתי ספר שממליצים על עצמם ללא היסוס או הסתרה, ולכן חשבתי שזה הנוהג כאן). אינני באה כדי לפרסם את עצמי, ברוך השם (ותודות לעצמי), יש לי שפע של מתאמנים ואני מודה ליקום על השפע שהוא שולח לי. עם זאת, אני מצטערת על הטעות, ולהבא, אשתדל להעביר מסרים מסוג זה באופן פרטי. בכל מקרה, הפורום הוא מרתק, ומעלה סוגיות מאד יפות לדיון. תבורכו על העבודה הטובה, ואני אמשיך להנות, לקרוא ומדי פעם להגיב. גם את, רוני, תהיי ברוכה על כך זאת מפזרת סביבך אוירה של נדיבות ופתיחות לב. שלכם, מירה www.haderech.co.il

tlingit

New member
ברוכה הבאה מירה ח ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

מירה ח

New member
שלום לכולם

שמחה להיות כאן, במקום נעים ומרתק. אני מירה חניק, מוכרת בציבור מזה כמעט 20 שנה כיועצת אירגונית, ומתמחה בהעצמה, בפיתוח אישי ובקידום נשים. בשנים האחרונות נוכחתי גם אני (כמו רבים כאן) בעוצמות של האימון כשיטת עבודה יעילה ומהירה המביאה תוצאות מדהימות - ובעיקר משום שהיא מתאימה לתפיסת העולם שלי (תוצאות מיידיות, ללא "חפירה" בעבר, ואמונה שלימה שיכולות של הלקוח) התחלתי לשלב אותה בעבודתי עם א\נשים. אני עוסקת ביעוץ תעסוקתי ורוחני וגם באימון אישי בתחומים שונים (בעיקר בנושאי עבודה וקריירה). מכיוון שאני מתמחה מזה שנים רבות (עוד משנות ה- 70) בהדרכת אנשי חינוך, אני משלבת את התיאוריה והפרקטיקה של הקואוצ'ינג גם בקורסי מורים ומדריכי מורים. הרקע שהביא אותי לכאן: תואר שני בחינוך ותואר שלישי במדעי ההתנהגות. אני גם מלמדת קורס לתואר ב.א. במיכללת בית ברל (פיתוח ושינוי אירגוני) וקורס לקראת כתיבת התיזה לתואר שני באונ' לסלי במסלול ללימודי נשים. כל אלה מעשירים את חיי בתכנים שאני מתענינת בהם ומאפשרים לי לעסוק גם במחקר ובכתיבה. האתר שלי, "הדרך למעלה" (www.haderech.co.il) הוא אתר להעצמת נשים, והניהול שלו משלים את כל עיסוקי האחרים ומשתלב בחזון האישי שלי לגבי התרומה שאני רוצה לתרום לקידום והעצמה של נשים באשר הן. מקוה שזה מספיק כדי להתחיל כאן דיאלוג.

ברוכה הנמצאת

מירה שלום רב, אני מאד שמחה לראותך כאן בפורום. שמעתי אותך בעבר במשרד החינוך בעיסוקי הקודם כמנהלת בית ספר.אני מקווה שתמצאי את הפורום כמרחב דיונים פורה כמוני. להשתמע, דורית קיי מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

מירה ח

New member
ברוכה המברכת

שלום דורית המקסימה, תודה על קבלת הפנים היפה, הגורמת לי בהחלט להרגיש כאן בבית, ואמשיך להיות כאן ולקרוא, שלך, מירה

למעלה