מחפשת מרצה

solitude

New member
מחפשת מרצה

שלום לכולם אני נמצאת במכינה קדם צבאית ועובדת על יום עיון בנושא קולנוע. כדי לחשוף את החניכים לנושא, אני מחפשת אדם שיוכל להרצות להם ללא תשלום. מדובר בבני נוער שדחו את הגיוס שלהם בשנה כדי ללמוד, לתרום לקהילה ולהכין את עצמם לחיים. אשמח אם מישהו מכם יתעניין או יוכל להמליץ לי אדם שירצה בכל נושא הקשור לקולנוע, תוך התחשבות בכך שלרוב המכריע של החניכים אין ידע מוקדם בנושא. תודה מראש, אפרת בהריר

shellydeez

New member
אפרת היקרה

אני ממליצה לך לפנות לאחד מבתי הספר לקולנוע בארץ ואולי לעניין את הסטודנטים שם בהחדרת האהבה לנושא לחבר'ה במכינה. אני מציעה שגם תרחיבי כאן באיזו מכינה מדובר ובאיזה נושא בדיוק היית רוצה שירצו מכיון שיש פה לא מעט חברי פורום שיש להם הרבה יותר מידע נרחב בתחום ואולי הם יהיו מוכנים להתנדב...

solitude

New member
עדיין מחפשת מרצה...

קודם כל, תודה רבה. אני אנסה לפנות לבתי הספר. מדובר במכינת "נחשון" שנמצאת באזור בית שמש. נושאים שהייתי שמחה שיעבירו (כמובן שכל הצעה אחרת תתקבל בברכה): שפת הקולנוע היצ'קוק סדנת תסריטאות / הכרת תסריט אירועים חשובים בתולדות הקולנוע קולנוע ישראלי שוב מציינת - לחניכים אין ידע קודם בנושא, המטרה היא לעניין אותם ולחשוף אותם לעולם הקולנוע שמעבר להוליווד.

למעלה