מחפשת משהו להגנה...

ebony

New member
מחפשת משהו להגנה...

מחפשת תפילה או אפילו משהו לסגולה להגנה משליליות ומהעין הרע.... מקווה שתוכלו לעזור לי אבונית

batt

New member
חמסיקה עם האותיות בפי.

בן פורת יוסף. זה ישמור אותך מעין הרע.

mysticism

New member
מפיתאום

חמסה זה שטות זה לא ישמור עלייך מכלום, אם היית אומרת לי קמיע , בסדר אבל חמסה זה סתם שטות לא משנה מה יהיה כתוב בו, עין רעה זה בכלל מילה שמישהו הוציא עליך מקינאה או משינאה, למשל: למה יש היא רזה ואני שמנה, למה יש לו אותו כזה, גם אני רוצה ברגע שאתה יושן הנשמה שלך מספרת בדיוק כל מילה ומילה שהוצאת מהפה ושני מלאכים רושמים אותם בספר שלך, ושהם רושמים ואתה אומר למה לו כן ולמה לך לא, אז הם אומרים למה באמת שהוא יקבל והוא לא, אז הם בודקים בספר של השני, ורואים אם לא מגיע לו הם לוקחים ממנו את זה, ואם מגיע לך אתה תקבל את זה, זה עין הרע עכשיו לעניין, יש לך סגולות וקמיעות ליד קברי צדיקים, אני יודע שבצפת יש לך הרבה מאוד, אם את רוצה את יכולה ללכת לסופר סתם ירא שמים ואמר לו מה את רוצה, או אם את רוצה סגולות ותפילות וכו' אז הנה לך כמה ספרים: ספר סגולות ישראל, ספר הסגולות, ספר שמירות וסגולות נפלאות, וספר הרפואות והסגולות

batt

New member
תרשי לי לחלוק על דעתך...

עין הרעה יכולה להיות גם מדברים טובים שנאמרו עליך וגם מאנשים קרובים עליך.... עין הרע לפעמים קוראת שלא במתכוון.

mysticism

New member
נכון

דברים טובים אבל מקינאה וכו' זה אפילו האמא יכולה לעשות את זה על הבן שלה או הבת שלה, אם היה לי כח הייתי רושם עכשיו ומפרט גם

batt

New member
למה רק קינאה????

יכול להיות שאמא מקנאה בבן שלה בן שנה שהיא מחמיאה לו כל הזמן....????? גם בדרך כזו של מחמאות יכולה להגיע עין הרע..... יש המון דרכים פשוט צריך להשמר ולהזהר. ולהגיד בין היתר..."בן פורת יוסף - בן פורת עלי עין"....

straycat

New member
צירוף אותיות להגנה

קיים צירוף אותיות מתוך ע"ב השמות (72 שמות האל) בעל אנרגיות של הגנה מפני אנרגיות שליליות, כולל עין רעה. צירוף האותיות הוא: אלד . מומלץ לדמיין את האותיות בצבע לבן-כחול זוהר, סובבות סביב הדבר שעליו את מעוניינת להגן. ניתן להגן כך על אנשים (כולל על עצמך) ועל חפצים. מומלץ לסרוק את האותיות מתוך סידור תפילות, מתוך ספר קבלה שבו מודפסים הצירופים או מתוך אתר האינטרנט.

jbu

New member
זה מצחיק, כי קוראים לי אלעד

מה זה אומר? (השם שלי?)

straycat

New member
לא בטוח שיש משמעות... אולי....

לא ידוע לי אם יש משמעות לעובדה ששמך כולל בתוכו אותיות של אחד הצירופים... אולי כדאי לשאול מישהו שמתמצא יותר.... בכל אופן, אם יש משמעות לדבר, בטוח שזו משמעות חיובית. לכל אחד מהצירופים יש אנרגיה אחרת, אבל כולן חיוביות (לדוגמה: אלד - הגנה, מהש - רפואה, עלם - השראה, סאל - פרנסה, ההע - אהבה וכו').

למעלה