מחפשת משהו מסוים

מחפשת משהו מסוים

הי אני ובעלי מחפשים גורה או כלבה עד שנה ממין נקבה בלבד,סוג שיהיה אחד מסוגי כלבי השעשועים הקטנים כי יש לנו בית קטן אז הסוגים:מלטזי, או שיצו או פקינז. אני יודעת שאלה סוגים די נדירים לאימוץ, אבל זה ביזיון בעיני לקנות..אז במקרה שמעתם או אתם יודעים אני אשמח שתכתבו לי למייל [email protected]

יש הסכמה למעורבים../images/Emo35.gif

ומוכרח רק מהסוגים האלה
יש עוד סוגים קטנים.. מה דעתך על הכלבה הכובשת הזאת
היא טריירית והיא לא תהיה גדולה בכלל, גורונת בת חודשיים וחצי עם אופי מקסים.

יוגבר

New member
הי

האמת היא שאני אוהבת את הסוגים השעירים ויש לי חיבה מיוחדת להם..אז כן אני מעדיפה אותם. מבחינת מעורבים אין שום בעיה

יוגבר

New member
כן

פשוט את המסר הראשון כתבתי מהעבודה ואת המסר השני מהבית וזה השם של בעלי אז את מכירה מישהו שיש לו את מה שאני מחפשת?

אה אוקיי, לא הייתי בטוחה

ותראי את ההודעה על פיצי. היא היחידה שמצאתי שמתאימה לכם.

עדידוש סקוטצ' מדהימה ../images/Emo23.gif

אני חושבת שיהיה לה סיכוי עצום למצוא בית ביום האימוץ של אס או אס בשבת בהרצליה. האם ניסיתם לקחת אותה לשם? לדעתי יקחו אותה מהר מאוד. (העיניים שלה הורגות אותי.)

ג'ינג'ית, את לא מבינה

עד כמה אני מאוהבת ביצור הזה
מישהו מצא אותה ביער בצפון, כנראה שננטשה שם היא הגיעה אלינו והיא כזאת בוגרת... בכלל לא בוכה, כל היום מסתכלת עלינו עובדים עם העיניים המדהימות שלה. כשנכנסים לכלוב (שאגב, היא בכלוב של החתולים מכיוון שעדיין לא מחוסנת) היא ישר מלקקת את כולם ועד היום לא ראיתי אותה נושכת. היא פשוט כלבה משגעת
אני מאוד רוצה לקחת אותה לSOS, אבל אמרו לי שם בטלפון שהם לא מסכימים שנביא כלבים מכלביות כי כל הקטע שלהם זה כלבים שבאים ישר מבית. אבל נראה לי שאני אתקשר שוב, כי היא גורה וזה לא ממש משנה אם היא מבית או מכלבייה, לא
מה שכן, שבת הזאת אני כנראה בSOS, אך עם גורי חתולים.

עוד תמונה, אומנם לא כ"כ ברורה

זה באמצע נשיקה רטובה לחבר החתולי שלה צחי

ronagg

New member
יש לנו גורה קטנטונת

שלא תהיה יותר גדולה מפינצ'ר ... לבנה עם כתמים ....והיא ממש קטנה וכך תשאר ,היא כבת שלושה חודשים .. מחוסנת חיסון משושה .. העיניין הוא שהיא מאוד קשורה לפיפי גורת החתולים... ולכן חשבנו למסור אותם ביחד..אבל זה לא סגור עדיין.. לפרטים נוספים לנילי 050-8956560

למעלה