מחפשת משפחות של ניצולים שהיו בסנדריגו

miriamkk

New member
מחפשת משפחות של ניצולים שהיו בסנדריגו

משפחתו של אבי : קרלו קודיש מסלובניה היתה במהלך מלחמת העולם השניה בכפר בצפון איטליה בשם סנדריגו. יש לי רשימה של כמה משפחות מסרביה וקרואטיה שהיו יחד איתם בכפר.לאחרונה נוצר קשר בייני לבין בנו של האיש שניפק להם ב 1944 מסמכים מזוייפים. אשמח אם מישהו מכיר את המשפחות האלה ויכול ליצור איתי קשר. משפחת אשרוביץ דוד שנולד ב 1900 בבלגרד והיה נשוי לעזריאל אולגה.אשרוביץ ניטה ילידת 1928 בקרואטיה. אשרוביץ טילדה ילידה 1934. עזריאל ברטה ילידה 1909 נשואה למנדיל איזיק. עזריאל אלה ילידת 1917. עזריאל אולגה ילידת 1906. עזריאל סולציקה ילידת 1905. מנדיל אברהם יליד 1937 בבלגרד. מצליח דונה ילידת 1928. מצליח יוסף יליד 1924. מצליח מטילדה 1930. דה ליאון יליד בלגרד 1921. דה ליאון אליאס 1923. דה ליאון גבריאל 1928.אשכנזי ונציה. קיון לוטי ולוי פרלה . חלק מהאנשים הגיעו לסנדריגו מ KAVAJE באלבניה. תודה רבה

miriamkk

New member
תודה

תודה רבה. אני רוצה להמליץ על האיטלקי כחסיד אומות העולם ומיד ושם מבקשים ביעקר עדויות מאנשים שהיו בכפר דנדריגו או מעדויות של בני משפחה

למדה איתי מלכה אשרוביץ

נדמה לי שהיו מפרישטינה. היו להם משפחה ממשפחת סמואל ....

friend9

New member
נזכרו בספרים באיטלקית

בספר L'ultima diaspora: soccorso ebraico durante la seconda guerra mondiale בעמוד 60: Per David Azriel Sandrigo. בספר DelAsEm: storia della più grande organizzazione ebraica italiana di soccorso durante la seconda guerra mondiale הספר יצא לאור בשנת 2000. בעמוד 182: La DelAsEm [Delegazione per l'Assistenza degli Emigranti Ebrei. Per David Azriel Sandrigo. בספר La poche cose: gli internati ebrei nella provincial di Vicenza, 1941-1945 בעמוד 131, הערה , 73: נזכרים רוב האנשים שהזכרת: Ascerovic Tilde, Azriel Berta, … , Deleon Ascer, … , Eskenasi Venezia, Kajon Lotti.

miriamkk

New member
תודה ל friend9

ידידי תודה לך. יש לי את הספר על היהודים בויצנצה. משם למעשה לקחתי את הרשימה. אני מחפשת קרובי משפחה שלהם. אני רוצה להודות לאיטלקי שניפק להם תעודות מזוייפות וביד ושם מבקשים ממני עדויות או מהאנשים שהיו שם או מקרובי משפחה שלהם. עד כה לא הצלחתי ליצור קשר עם אף אחד.

למעלה