מחפשת מתחום רפואות הצמחים והומאופטי

מחפשת מתחום רפואות הצמחים והומאופטי

מטופלת לשעבר ביקשה ממני לברר, עבור הבן שלה, בן 17 ומעשן גראס כל יום, האם יש בתחום הצמחי והומאופטיה משהו שישחרר אותו מהצורך לעשן גראס. לדעתה כל דבר אחר לא יתאים שכן הוא במצב הכחשה של התלות שלו בגראס. הוא אינו מוכן ללכת לטיפולים אך יסכים להשתמש במשהו בבליעה. תודה אסתיה

עטרה ב ט

New member
כמו שכבר אמרו פה לפני.............

מזה משנה בעצם איזו שיטה ?......
רצית הומאופתיה, זה יכול להתאים, אבל הוא יצטרך לבוא מן הסתם לראיון עם המטפל כדי שיותאם לו טיפול אישי. המלצות אם את רוצה, במייל או במסרים.

לא ממש

לא כתבתי הודעה זו כדי לממן מחיה של מטפל כלשהו אלא כדי למצוא שיטה שיש בה הוכחות להצלחת מקרים דומים, כדי לענות על צרכי בן מטופלת שלי. אם הוא היה מוכן להגיע לטיפולים הייתי אני יכולה לעזור לו לעזור לעצמו במגוון דרכים. לא אמרתי מה היא מעוניינת למעט היותה מעוניינת בהדרכת בעלי מקצוע או ידע ואני בהחלט מצפה, עטרה ב ט יקירתי, כי התשובות שאקבל תהיינה ענייניות ככל האפשר ממש כפי שאני משתדלת לתת תשובות ענייניות - כשיש לי מה להגיד - או נמנעת מלהגיב. שבת שלום

אין לטפל באדם בניגוד לרצונו

היי אסתיה, מה שלומך? קראתי את פנייתך לעזרה ותמהתי הילד לפי מה שאת כותבת לא רוצה עזרה כי הוא לא מבין שיש לו בעיה אני מבינה שלאימא יש בעיה עם הבחירות של בנה. לדעתי, צריך אולי להתמקד באם, שאני מבינה שאת מטפלת בה, אז אמנע מלהמליץ על מטפלים אחרים אסביר: הילד מעשן כחלק מתהליך ההתבגרות שכולל מרידה. ככל שהאם תתנגד יותר, הוא יתכחש יותר אם האם תצליח להגיע למצב של לסמוך על הבן שלה לתקשר איתו, לתת לו מרחב להיות מי ומה שהוא בוחר, היא תקטין את הצורך שלו "לקנות" את החופש הזה בעזרת עישון גראס צורך יורד, שימוש יורד צורך נעלם... גם השימוש... איפה הקאץ´? - היא צריכה להתמקד בעצמה ובקושי שלה היא צריכה לקחת אחריות מלאה בסיטואציה אני יודעת שאת יכולה לעבוד איתה. אם את מחפשת כיווני עבודה תומכים נוספים יש את פרחי באך או תהליכי שינוי דפוסים אשמח להרחיב או לשתף פעולה באי מייל

תודה נאוה

האמא יודעת מה עמדתי. מפאת סודיות מטפלת/מטופלת אינני מגיבה בנוגע לאחריות האישית שעליה כן/לא לקחת. לעיתים אנו יכולות להועיל ולו בזה שאנו מציגות אפשרות עתית כלשהי. לקח לי המון שנים ללמוד שתפקידי לטפל במי שבאים אלי לטפל (לא לחנך), ללמד את הבאים אלי ללמוד ולדעת לא לחנך את מי שלא ביקש - להיות כאן בפורומים משמעו לתת יד ליחד של המעוניינים לדעת ובו זמנית לדעת להיות מנותקים מ... שיעור נפלא - לדעת לא לחנך. ברכותי לך אסתיה

פרחי באך

אסתיה שלום, אני הייתי הולכת על הכיוון של פרחי באך, מטפל טוב בתחום יכול לעבוד על רבדים של למה התחיל ההתמכרות וכמובן שלנסות ולגמול אותו , אך חייב להיות רצון של הבחור להגמל ולעבור תהליך נפשי כלשהו. צמחי מרפא סיניים עובדים קצת אחרת ( יותר על הסיבה לצורך לגרס - לדג. חוסר QI או קור ששלט בגוף) אבל אני מכירה הצלחות מעולות עם פרחי באך , פחות עם צמחים. שבת שלום ובהצלחה יעל

למעלה