מחפשת מתכון בדוק לשתי עוגות:
שתי העוגות אירופאיות, אני חושבת שמוצאן מגרמניה/אוסטריה והן- - עוגת "עקיצת הדבורה "(ביננסשטיק),צריכה להיות עוגת שמרים, עם קרם וניל , ושקדים פרוסים מעל. - עוגת "באום-קוכן", עם המון שכבות דקות (עוגה מוארכת). יש המון מקורות ברשת, אבל לא בטוחה בתוצאות האפייה שלהם,בחלק ממקורות המידע היה שימוש בתחליפים(אינסטנט למשל, שאינני מכניסה הביתה). יש מישהו שיודע/שאפה פעם?... ואם למישהו יש את המקור הגרמני, זה יהיה מצויין..!(מתרגמת לא רע מגרמנית) המון תודה
שתי העוגות אירופאיות, אני חושבת שמוצאן מגרמניה/אוסטריה והן- - עוגת "עקיצת הדבורה "(ביננסשטיק),צריכה להיות עוגת שמרים, עם קרם וניל , ושקדים פרוסים מעל. - עוגת "באום-קוכן", עם המון שכבות דקות (עוגה מוארכת). יש המון מקורות ברשת, אבל לא בטוחה בתוצאות האפייה שלהם,בחלק ממקורות המידע היה שימוש בתחליפים(אינסטנט למשל, שאינני מכניסה הביתה). יש מישהו שיודע/שאפה פעם?... ואם למישהו יש את המקור הגרמני, זה יהיה מצויין..!(מתרגמת לא רע מגרמנית) המון תודה