בשר לחומוס
אני לא יודעת לגבי ממרח כבד (אני שונאת) אבל בשר לחומוס: מצרכים: בשר טחון (אני עושה עם בקר) בצל שום תבלינים רסק עגבניות צנוברים קלויים הכנה: קוצצים את הבצל דק דק ומטגנים במחבת כבדה עד שנהייה שקוף, מוסיפים שום כתוש. אח"כ מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר מתפורר ומשנה צבעו. מוסיפים מלח ופלפל שחור מוסיפים רסק עגבניות ומים ותבלינים נוספים אם אוהבים (פפריקה, צ'ילי, צ'ילי מתוק וכו') מביאים לרתיחה ומשאירים לבישול על אש נמוכה (אפשר מכוסה) לכ-15 שעה. בסוף מוסיפים צנוברים קלויים בתאבון!
* אני אוהבת לעשות עם הרבה רוטב עגבניות, אפשר גם להכין עם פחות ואז זה יוצא פחות "רטוב" * אפשר גם להכין פטריות לחומוס ולא רק בשר