מחפשת מתכון לאפונה ברוטב עגבניות

אפונה ברוטב עגבניות

לטגן בצל בשמן להוסיף אפונה להמשיך טיגון ערבוב להוסיף2-3 כפות רסק מלח פלפל אבקת מרק מעט קינמון שמן סומסום זר כוסברה ומים שמכסים הכל ולבשל בסיר פתוח לפחות למחצה אם סוגרים את הסיר האפונה מאבדת את הצבע והצורה. הכנתי השבת לא נשאר פרור ורצו עוד.
 
אני מוסיפה כמה טיפות של מיץ לימון

לקראת סוף הבישול. מוסיף המון לדעתי. ולגבי כיסוי הסיר - אני מכסה את הסיר חלקית והאפונה לא מאבדת את הצורה, נשארת בסדר גמור.
 

orquidea

New member
../images/Emo12.gif איזו אפונה??

קפואה? יבשה? משומרת? אשמח לקבל מתכונן של מרק אפונה
 
למעלה