מחפשת מתכון לבישול אסאדו כבש פרוס

ציפהלה

New member
בכל זאת?


 

TCHM

New member
אסאדו מתייחס לצורת ההכנה בצלייה איטית אבל...

אפשר גם אחרת.
להכין בדיוק כפי שמכינים כל צלי אבל בבישול על להבה נמוכה
3-4 שעות.
צריבת נתחי הבשר והוצאה מהסיר.
הוספת הירקות לסיר וטיגון למספר דקות.
החזרת הבשר לסיר, הוספת תבלינים וכיסוי במים או ציר בקר *.
להביא לרתיחה, להנמיך ללהבה נמוכה ולבשל עד לריכוך.
לבדוק במשך הבישול שלא חסרים נוזלים ושהבשר
לא נדבק לתחתית הסיר.
* ציר בקר ו/או מים בתוספת מעט רוטב ברבקיו.
ירקות לבחירה - בצל, שום, סלרי, גזר.
תיבול - מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה מעושנת
עלה דפנה.

בהצלחה
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אני מניח שהיא התכוונה לשפונדרה שמשום מה נקרא בארץ "אסאדו"

&nbsp
במידה וכך האם בהנחיות התכוונת אכן לסוג זה של בשר או פשוט לשיטת בישול חלופית לצלייה איטית על אש.
&nbsp
אגב אסאדו בספרדית זה פשוט צלייה בלי קשר לאופן ולמשך הזמן שלה(Asar = לצלות).
 

TCHM

New member
.הבנתי שלשפונרה היא התכוונה אבל פרוסה...

השפונדרה דורשת בישול ארוך יותר ורצוי על להבה בינונית-
נמוכה ומעט נוזלים.
ניתן להכין גם מנתחים אחרים בבישול קצר יותר.
זה אינו דומה להכנת אסאדו בצליה ארוכה, הטעם שונה
רק המרקם זהה.
 
למעלה