מחפשת מתכון להכנת קרם הנלחם בקמטים

מחפשת מתכון להכנת קרם הנלחם בקמטים

רצוי לא על בסיס שמן מדי, כיוון שזו שהולכת להשתמש בו, סובלת מפצעונים. תודה מראש לכל העונים!

אני אמליץ על שני דברים:

1. על מסכת חימר (נמצא במאמרים) 2. קרם פנים שיש בו שמן נר הלילה ,קמומיל גרמני,אכילאה,לבנדר ושמן גזר. כמובן שצריך להתחשב בהסטוריה של המשתמשת ולבדוק שאין בעיות של לחץ דם וכו'. לאחר השימוש במסיכת החימר יש לשים את הקרם. בהצלחה.

חיפוש בפורום העלה את המתכון הבא:

קרם נגד קמטים. האם בשמוש בקרם הזה יש גם כן למרוח מסיכת חימר? האם גם הוא אינו מיועד לסובלים מיתר לחץ דם? תודה מראש!

כמה תשובות:

מסכת חימר מומלץ לכל אחד שסובל מפצעי אקנה או פצעונים כדברייך, כיוון שהחימר סופח אליו את כל הרעלים ואת כל הלכלוך ומייבש את הפצעונים. לגבי שאלתך לגבי הקרם: יש לערוך תשאול מקיף לכל אדם ההולך להשתמש בקרם שיש בו שמנים אתריים מרוכזים , על מנת לשלול בעיות אחרות בעתיד. :)

saritsh

New member
אין דבר שיעצור את הזמן ואת הקמטים

אל תשלי את עצמך. לא מרקחת שמנים ולא הקרם הכי יקר של חברה מסחריתהמקסימים שיכול לקרות זה האטה מסוימת של התהליך. הקמטים שקיימים לא יעלמו אף פעם .( לא מדברת כמובן על שימוש באיזמל מנתחים) והחדשים יופיעו גם יופיעו, כך שגם אם את משתמשת בתכשירים כאלו או אחרים כדאי מאוד שרמת הציפיות תהיה הגיונית מציאותית. אגב, עדין לא הצלחתי להבין מה רע בקמטים

איפה כתבתי בהודעה שאני מחפשת קרם

שיעצור את הזמן? ואיפה כתבתי שאני מאמינה לפרסומים של חברות שמוכרות קרמים יקרים? ואיפה כתבתי שאני מאמינה שהקמטים יעלמו כתוצאה משימוש בקרם זה או אחר? חיפשתי את כל אלה בשורה האחת אותה כתבתי בהודעתי ולא מצאתי. סימן שאת, חביבתי, מניחה הנחות לגבי. הרשי לי, אם כן, להניח שאת כלל אינך יודעת אם הקרם הזה מיועד לי או למישהי אחרת שכן הצליחה, בניגוד אליך, להבין מה רע בקמטים.

saritsh

New member
אחזור שוב- אין קרם שנלחם בקמטים

בהנחה שבמלחמה יש צד אחד בלבד שמנצח. אי אפשר לנצח אותם, וכשדאי להתאים את רמת הציפיות למציאות. מצאתי לנכון לחזור ולהדגיש את הרעיון העקרי במקרה ולא ירדת לסוף דעתי שלא הניחה שום דבר לגביך או לגבי אף אחד אחר.

נא לא להניח

שרמת הציפיות שלי לא מותאמת למציאות ונא לא למצוא לנכון לחזור ולהדגיש דברים, שאינך יודעת בין אם מודגשים כבר אצל אותו אדם בפניו את בוחרת להדגיש ובין אם לאו. בכלל, הנחות, במיוחד כשהן לא מבוססות, הן משהו מאוד לא רצוי שכדאי לך לשרש מן השורש. יום מקסים לך, חביבה.

0 אור 0

New member
לא שיש רע בקמטים

הרווחנו אותם ביושר. אבל אין ספק שעור פנים מטופח נראה טוב בהרבה מאשר עור פנים לא מטופח.

למעלה