מחפשת מתכון למאפינס תפוחים

המתכון שמצליח כל פעם

עוגת מייפל הנצחית בתוספת תפ"ע חתוכים או פרוסים בתוספת אגוזים וקינמון ובלי המייפל :).
הצלחה רבתי בכל פעם.
 

שרי 55510

New member
מאפינס תפוחים עסיסיים ומעולים,

2 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות .
2 ביצים
120 גרם סוכר סוכר (3/4 כוס.)
כף אחת סוכר חום -בהיר (דמררה)
140 גרם קמח תופח ( כוס אחת)
1/2 כוס שמן -קנולה
1/2 כפית קינמון
חופן צימוקים או תמרים קצוצים וחופן -אגוזים.
ההכנה מערבבים בקערה את קוביות התפוחים הקטנות עם כף הסוכר,
מוסיפים את 2 הביצים השמן ,ו-3/4 כוס הסוכר,
להוסיף את האגוזים והצימוקים ,או תמרים קצוצים,לערבב היטב.
לבסוף מערבבים פנימה ,את הקינמון ואת הקמח -התופח,
לערבב רק עד להבלעת כול הקמח הקמח,(לא לערבב יותר מדי.)
לצקת ל-2 תבניות מאפינס.(תלוי בעומק השקעים.)
לצקת כמות תערובת שתמלא רק 3/4 מגובה השקעים,כי זה תופח באפייה.
מתקבלים מאפינס עסיסיים ונפלאים בטעמם.
&nbsp
&nbsp
 
יש לי שאלות חשובות

ראשית נראה מעולה ואני אוצה לנסות,
אבל לפני שאני מתחיל השאלות
הכוונה במתכון ל120 גרם סוכר או 3/4 כוס (למיטב ידיעתי זה לא אותו הדבר)
אין מים? לפי המעט שאני מבין במאפין קלסי יש מעט מים
בטוחה לגבי כמות השמן? חצי כוס שמן לכוס קמח?

תודה
 

שרי 55510

New member
לארתור : 120 גרם סוכר חום- זה חצי כוס ועוד 3 כפות.

אבל עניין הדיוק פה ,(מנסיוני),הוא לא קריטי,הכול שאלה כמה מתוק אוהבים,
וגם אם אוהבים תוספת של צימוקים או תמרים אז מתקבלת תערובת מתוקה.
בפעם האחרונה הכנתי בחצי כוס סוכר,והוספתי 1/4 כוס תמרים,והיה מאוד טעים.
&nbsp
 

שרי 55510

New member
לארתור,הכמויות של הקמח והשמן מדוייקות,ולא צריך מים בכלל.

התערובת יוצאת במרקם סמיך ,וזה המרקם המדוייק.
מכינה הרבה את המאפינס האלה,וזה תמיד מצליח
תכין ,וההצלחה מובטחת.
 
למעלה