מחפשת מתכון לעוגיות גבינה מתוקות ללא קמח ("סופלונים"?)
נתקלתי לאחרונה במוצר ביתי בשם "סופלוני גבינה", מעין "גביניות" חמודות שכאלה בעבודת יד. חשבתי שאולי הן אפויות אבל כתוב על האריזה שיש לשמור בקירור ולא ניתן לחמם.
הרכיבים הם: אבקת סוכר, חמאה, גבינה 5%, ביצים , וניל.
חשבתי לעצמי שיהיה ממש מגניב לנסות להכין כאלה לבד (ובעיקר לקצץ משמעותית את כמות הסוכר, הן היו מתוקות לי מדי) אבל אין לי מושג מה הכיוון ולא הצלחתי למצוא שום רמז בגוגל למשהו כזה או דומה (אולי אני לא יודעת מה לחפש).
אשמח לעזרה/הכוונה.
נתקלתי לאחרונה במוצר ביתי בשם "סופלוני גבינה", מעין "גביניות" חמודות שכאלה בעבודת יד. חשבתי שאולי הן אפויות אבל כתוב על האריזה שיש לשמור בקירור ולא ניתן לחמם.
הרכיבים הם: אבקת סוכר, חמאה, גבינה 5%, ביצים , וניל.
חשבתי לעצמי שיהיה ממש מגניב לנסות להכין כאלה לבד (ובעיקר לקצץ משמעותית את כמות הסוכר, הן היו מתוקות לי מדי) אבל אין לי מושג מה הכיוון ולא הצלחתי למצוא שום רמז בגוגל למשהו כזה או דומה (אולי אני לא יודעת מה לחפש).
אשמח לעזרה/הכוונה.