פאי שוקולד לעצלנים של הבת השניה של?
פאי שוקולד לעצלנים
המתכון שייך לטליה ,חברה טובה שלי מהעבודה, שלימדה אותי פרק חשוב בהלכות המטבח-
לא קורה אם קצת מקלים את החיים.. לפעמים זה טעים לא פחות כשקונים!
אז הרי ההוכחה...
פאי שוקולד לעצלנים...
1 תחתית פאי קנויה (כמובן שאפשר להכין, אבל בשביל מה )
2 שוקולד מריר
1ריצ' (יוצא מצוין עם שמנת מתוקה חלבית)
ממיסים במיקרוגל .
אחרי שמעט מתקרר מכניסים ביצה ומערבבים היטב.
שופכים את השוקולד על התחתית.
מכניסים לתנור, בחום 170 מעלות, למשך 20 דקות בערך, עד שמבעבע, ונראה צמיגי (לא נוזלי)
מוציאים למרות שלא נראה מוכן!
על העוגה-בעודה חמה, מפזרים אגוזים גרוסים / מקופלת שחור או לבן
מכניסים למקרר לכמה שעות.
מגישים עם כדור גלידה וקשקוש של סירופ שוקולד.
אליפות