מחפשת מתכון לעוגת פרווה בחושה

מחפשת מתכון לעוגת פרווה בחושה../images/Emo212.gif

שלום
מחפשת מתכון לעוגת פרווה בחושה של קערה אחת, ורצוי לא שוקולד (בעלי לא אוהב שוקולד, מעצבן הא?) תודה
 
יש את עוגת המייפל שנתנו פה כמה פעמים שאמנם

במתכון המקורי יש שמנת חמוצה אבל ניתן להמיר אותה בכוס מיץ תפוזים. מצוינת ומהירה ביותר.
 
המתכון

עוגת מייפל/ הביאה איילת 3ביצים 3 סוכר וניל 1 שמנת חמוצה 1.25 כוס קמח תופח 1.25 כוס סוכר חצי כוס שמן סירופ מייפל ציפוי: קינמון פקאו קצוץ אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים, לשפוך את התערובת לתבניות משומנות. לפזר קינמון ואגוזי פקאן קצוצים. בתנור חום בינוני 30 דקות או עד שקיסם ננעץ יוצא נקי. בעודה רותחת לשפוך בנדיבות סירופ מייפל
 

טילי2

New member
עוגת בננות מנצחת

כוס וחצי סוכר 150 גר מרגרינה בוחשים ביחד ביסודיות עד שמתקבלת תערובת הומוגנית מוסיפים כוס וחצי בננות מעוכות, כפית מיץ לימון וגרידת לימון מחצי לימון, וניל ובוחשים היטב. מוסיפים 3 כוסות קמח, אני משתמשת בקמח מלא וחבילה של אבקת אפיה וכוס ריצ' קצפת צמחית. מערבבים לתערובת הומוגנית. אפשר להוסיף אגוזים או צימוקים או שניהם ביחד. מכניסים לתבנית משומנת, או לתבנית שקעים ואופים כ-50 דקות. מעולה
 

יפית מן

New member
טילי לפנות בוקר טוב לכולכם../images/Emo29.gif-../images/Emo42.gif

טילי מה עם ביצים האם שכחת?או שהעוגה היא בלי ביצים!תידעי אותנו זה מענין לדעת. היום יום רביעי הזריחה היום בשעה6.00-והשקיעה בשעה4.50 המשך יום נעים לכולכם,השבת בפתח מחכים למרשמים מרשימים. ממהרת להליכת יומי ,חברה מחכה לי כבר בחוץ ביייייייייי.....
 
../images/Emo24.gifתודה בנות../images/Emo140.gifאז בעצם בכל מתכון

שיש בו חלב או שמנת אפשר להמיר לכוס מיץ תפוזים (האם רק תפוזים?) ובמקום חמאה אפשר להכניס מרגרינה או שמן (אם שמן אז באיזה יחס?) שוב תודה
 
../images/Emo71.gif עוגת קינמון בשלוש דקות

עוגה מצויינת, בחושה, קלה להכנה ופרווה (ראי הערה למטה). העוגה הזאת נחשבת "עוגת הבית" שלנו, ותמיד אני מקבלת מחמאות כשאני מגישה אותה. רכיבים: 1 + ¾ כוס קמח ½ כפית מלח 2 כפיות אבקת אפיה 1 + ¼ כוס סוכר כפית קינמון 100 גרם חמאה כפית וניל שש טיפות תמצית תפוזים – לא חובה – תוספת שלי ¾ כוס חלב ביצה כיסוי ב – 3 כפות סוכר (אני השתמשתי בסוכר חום, היבש יותר) 1/2 כפית קינמון אופן הכנה: 1. מחממים תנור ל 180 מעלות. 2. מאחדים את כל היבשים, מערבבים. 3. מוסיפים פנימה את החמאה ומערבבים היטב. 4. מוסיפים את כל הנוזלים ומערבבים. נוצרת בלילה נוזלית למדי. זה בסדר. 5. שופכים לתבנית אינגליש קייק משומנת ומקומחת. 6. מפזרים למעלה את ה"כיסוי" ואופים חמישים דקות לערך. הערות שלי: אפשר לשים מיץ תפוזים במקום החלב כדי לקבל עוגה פרווה. אפשר לשלב גם שוקולד צ´יפס וזה יוצא מיוחד מאוד. אני ויתרתי על הכיסוי ויצא מוצלח. מקור המתכון: oh yes, פורום אוכל ב- YNET
 
למעלה