מחפשת מתכון לעוף ביין

נוויתה

New member
מחפשת מתכון לעוף ביין

יש לי בבית עוף, עשבי תיבול וברקן קברנה סוביניון. מישהו יכול לעזור לי עם מתכון בבקשה? תודה רבה לכל הבשלנים

cial 1

New member
נויתה קבלי מתכון לעופיתו שלך../images/Emo48.gif../images/Emo138.gif

א מתאים רק לחלקים של העופיתו. כרעיים והשוק...... ממש שוק.? ל-5 חתיכות של עופיתו. 2 בצלים גדולים. 2-כוסות יין שלך אדום כמובן. 200 גרם נקניק אווז שומני יש כשר. 4 כפות מציר מרק עופיתו. זה שלא ידבק לנו ?...... אני לא מבשלת לרוב עם מים? חצי כוס שמן זיית מהול בשמן קנולה. תבלינים 1 כף סוכר ענבים או רגיל? כף פפריקה מתוק או חריף? כפית מלח+ כבית פלפל אנגלי. + כפית זנגביל +כפית קרקום.+1 קוביה שום קפואי יש +2-קוביות כוסברה קפואי יש. אופן ההכנה . לא קשה - סיר וקסרולה ומחבת קטנה מחממים את הסיר מוסיפים לתוך את חתיכות של העופיתו בלי כלום זה כמו להשחים את הבשר בשני צדדו- והופכים לעוד צד. עד שאין שהמים נספג לו.. מסירים מהסיר מניחים בצד מקצצים את הבצל או לצורת יריח בלי שמן לאידוי קטן? ומוסיפים את השמן פחות כף אחד מהחצי כוס. מחזרים את חתיכות העופיתו. יש להוסיף את כולם התבלינים וציר של מרק העוף? לתת המשך בישול 10 דקות במגביל יש לנו קסרולה לחמם ולהוסיף את 2 כוסות היין עם כף סוכר חום ענבים מבשלים עד שזה הופך לרוטב? סמיך מאוד עוד בצד מטגנים 2 דקות את נקניק האווז שהוא חתוך לקוביות קטנות. עם כף שמן אחת שנותרה לנו.. ומוסיפים לסיר של כול המרכיבים עם העופיתו שלך. מבשלים עוד 20 דקות והינה לך אחלה מתכון רק לא לשתות הרבה? ביחד סתם לבריאות ומבקשת כול תגובה הכי קטנה. על המתכון חני בשמחה רבה חג שמח לך.

הרברונן

New member
מתכון: עוף ביין

גירסה פשוטה: מניחים בתחתית של תבנית שיש לה מכסה טוב פרוסות בצל מעל פרוסות תפ"א וגזר מעל את נתחי העוף מפזרים מעל תבלינים אהובים מעט דבש ואז יוצקים עד חצי מהגובה הכללי יין לתנור, 200 מעלות, בערך שעתיים. מכוסה היטב גירסה מורכבת: מטגנים בשמן זית את נתחי העוף עד השחמה, כמה דקות מכל צד מוציאים את העוף לצלחת ובמה שנשאר במחבת מטגנים פרוסות בצל ופרוסות שום עד הזהבה מחזירים את העוף יוצקים מעל יין בנדיבות מבשלים על אש נמוכה 40 דקות בערך מוציאים את העוף מבשלים בזהירות את התערובת שבמחבת עד שמצטמצמת לחצי מחזירים את העוף ומכסים אותו ברוטב הסמיך כל טוב, רונן

למעלה