מחפשת מתכון לקוביות הודו אדום משהו בכיוון של גולאש

michalgad1

New member
מחפשת מתכון לקוביות הודו אדום משהו בכיוון של גולאש

 
אני מכינה כך:

מורחת בנדיבות חרדל, פפריקה, אבקת שום, מלח ופלפל.
מטגנת מכל הצדדים, מוציאה ומניחה בצד,
מטגנת בצל, מוסיפה את הקוביות, מורידה לאש נמוכה מאוד ומבשלת בערך שעתיים וחצי.
בד"כ הבשר מפריש מספיק נוזלים, אם אני בבית ושומרת על זה אז כמעט לא מוסיפה נוזלים.
אם אין לי זמן להשגיח פשוט מכסה במים ומבשלת עד שמוכן.
בישיבה הייתי מכינה כך והבחורים היו אוהבים מאוד עם קוסקוס או אורז לבן.
 

מרילין5

New member
יש לי מתכון מעולה של אורית - גולש הודו בשזיפים ורכז רימונים

מעולה להגיש עם אורז לבן תפוחי אדמה
וגם קוסקוס



מצרכים
קילו הודו חתוך לקוביות: שווארמה נקבה
בצל גדול קצוץ
שש שיני שום פרוסות - אפשר גם יותר
שש שזיפים מיובשים מגולענים או משמשים יבשים
שתי כפות רכז רימונים
חצי כוס מים
מלח - פלפל
הכנה
מזהיבים את הבצל, מוסיפים את השום ואת הבשר ומערבבים היטב
מוסיפים את השזיפים, מלח ופלפל, את רכז הרימונים ואת המים
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה שעתיים
בודקים שיש מספיק מים מדי פעם

יש תמונה בבלוג אם את רוצה להתרשם
http://mablogeria.blogspot.co.il/2008/02/blog-post_02.html
 

michalgad1

New member
מנצלת לשאלה לגבי הבקר בחלב קוקוס- האם אפשר לשים ראס אל חנות

במקום הבהרט ,שאין בבית? או אולי חוויאג,? מה כדאי?
 
למעלה