מחפשת מתכון לקיגל בלי ביצים

מחפשת מתכון לקיגל בלי ביצים

אני יודעת שאפשר להכין קיגל ללא ביצים כי הכרתי פעם בחורה שעשתה קיגל כזה (עם אטריות אורז) רק שהיום אין לי אפשרות לאתר אותה כדי לשאול אותה איך עושים זאת, לכן שואלת כאן, אם למישהו יש מתכון/יודע איך אפשר לעשות קיגל ללא ביצים? (יכול להיות חלבי).

p e b b l e

New member
איזה קיגל את רוצה להכין, ירושלמי?

קיגל אומר הרבה דברים שונים, עקב האיטריות אני מניחה שאת מתכוונת לירושלמי (עם צימוקים וקינמון). יש לי מתכון ממש מוצלח אבל הוא עם ביצים למרות שנראה לי שאפשר להמיר את הביצים ברסק תפוחים + שמן + מים. אם את מעוניינת אני מוכנה להעלות את המתכון המומר, אך יש לציין שהוא לא נוסה מעולם. אם את מחפשת קיגל על בסיס תפו"א או בטטות, הרבה יותר קל להשיג לזה מתכון ברשת. שיהיה בהצלחה.

כנראה שהכוונה היא לירושלמי ../images/Emo9.gif

אני זוכרת שאותה בחורה שעשתה את הקיגל עשתה אותו עם סוג של גבינה, אבל אני לא זוכרת איזה. העיקר שייצא קיגל, שהאיטריות "יידבקו" ושייצא מתוק וטעים

p e b b l e

New member
מצאתי לך מתכון שכזה

http://www.recipezaar.com/Egg-Free-Noodle-Kugel-117947 אין לי מושג אם הוא מוצלח או לא. שימי לב שהאיטריות שהם מציינים שם הן אטריות ביצים אבל אפשר בקלות להחליפן באטריות רחבות אחרות ולדאוג לבשל אותן עד שהן ממש רכות. בכל אופן חיפשתי בגוגל: egg free noodle kugel recipe, יש מלא תוצאות, אני לקחתי רק את הראשונה. אם המתכון לא נראה לך את מוזמנת לחפש עוד. בהצלחה וספרי איך יצא.

לא מצליחה כרגע לפתוח את הקישור

בכל אופן, אני מניחה שהמתכון באנגלית? כי אם כן, זה קצת בעיה, אני די מאותגרת אנגלית... ולעומת זאת בעברית לא הצלחתי למצוא מתכונים.. בכל אופן תודה!

taliF454

New member
נראה לי שרסק תפוחים לא ממש יספיק

ישנה גרסה של קוגל עם גבינה מתוקה שאתיכולה להחליף במוצר טבעוני מקביל

אין לי בעיה עם גבינה

רק חשוב שזה יהיה בלי ביצים (ושעדיין האיטריות "יידבקו").

taliF454

New member
אה! אם כך אני חושבת שהגבינה המתאימה נקראת

"טוב טעם" (או משהו בסגנון)

p e b b l e

New member
קבלי תרגום

מצרכים: חבילת אטריות רחבות (500 גרם) 500 מ"ל שמנת חמוצה 500 מ"ל גבינת ריקוטה ½ כוס סוכר ½ כוס צימוקים ¼ כוס חמאה 1 כפית קינמון ½ כפית תמצית וניל מלח פלפל הוראות: לחמם תנור ל-170 מעלות צלזיוס לבשל את האטריות עד שהן רכות ולסנן לערבב את האטריות עם החמאה עד שהחמאה נמסה להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב להכניס לתנור ל- 45 דקות עד שעה עד שמשחים

Tal_Ya_Tal

New member
בכל מתכון

תוכלי להחליף את הביצים במס' זהה של כפות קמח תפוחי אדמה ומעט מים או עמילן תירס. ופתרת את בעיית הביצים אחת ולתמיד
L&L TALYA

למעלה